Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a velemenyetek, ha a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek, ha a pasik megkaphatnak szexre barmelyik not, amelyiket csak akarjak, akkor mennyivel lenne kevesebb parkapcsolat?

Figyelt kérdés
Nem kellene annyi erofeszitest tenniuk, hogy szexelhessenek, nem kellene kapcsolatot fent tartaniuk es pocsekolni az idejuket, lenne szex amikor csak akarjak.
2022. márc. 1. 17:20
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ezt kerdezd meg a legtöbb ferfitol.
2022. márc. 1. 18:14
 12/26 anonim ***** válasza:
Mivel itt ez a téma, ezért megkérdezem itt. Tehát?
2022. márc. 1. 18:18
 13/26 anonim ***** válasza:
Legtöbb? Linkelj valamit erről.
2022. márc. 1. 18:18
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig kevesebb kapcsolat lenne, ("juhééé lehet végre élni!!! p.ina mindenkinek!!")

aztán egy idő után megint több kapcsolat lenne - talán több is, mint amennyi jelenleg van ("oké sztem megölöm magam ha nem viseli gondomat érzelmileg és fizikailag egy nő:/" )

de ezen a ponton gyakorlatilag nem létezne a hűség fogalma.

2022. márc. 1. 18:24
 15/26 anonim ***** válasza:
71%

10.

A kölcsönös szerelem esélye objektíven nézve nagyon alacsony. Túl sok dolognak kell passzolnia, ez nem reális. Általában nem is szokott, valamelyik tényező úgyis belerondít a történetbe, iszonyú ritka a ilyen "romantikusfilmes szerelem", ahol pont jókor és jó helyen találkozik két magányos ember és pont minden klappol.

2022. márc. 1. 18:25
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

Nem is a romantikus filmes szerelemre gondoltam, de akkor is más élmény ha azzal vagy együtt akit szeretsz. És azzal nem ertek egyet, hogy nem reális, tapasztaltam is és a környezetemben is látom, hogy létező jelenség.

De ez nem válasz arra, miért jobb a lélektelen szex mint a szerelmes😄

2022. márc. 1. 18:32
 17/26 anonim ***** válasza:
83%
Nem mindenki álmodozik arról, hogy körbe dugja a fél várost.
2022. márc. 1. 18:33
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne, ha a nők is megkaphatnák bármelyik férfit? na akkor legalább jogos lenne a rinya, hogy csak a felső 5%-nak jut nő.
2022. márc. 1. 18:35
 19/26 anonim ***** válasza:

16.

Ez így pedig erősen egyoldalú, mert elég ha te szereted őt, neki nem is kell feltétlenül. A gond az, hogy ebből jön létre az a szitu, amikor X szerelmes, Y pedig egy laza románcnak kezeli, "ahol jó a szex" és ennyi. X nagyot fog sérülni a végén. Aztán a nosztalgia korrigál.

2022. márc. 1. 19:10
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem írtam ilyet, hogy elég ha te szereted, max lemaradt az hogy kölcsönösen szeretitek egymást, de így értettem.

Nem értem miért jössz ilyen sztorikkal, mikor én nem erről írok?

2022. márc. 1. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!