Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan és hol tudok ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és hol tudok ismerkedni éretebb hölgyekkel?

Figyelt kérdés

Az érettebb hölgyeknél (40-60), milyen a jó nyitás?

Tudom, hogy nem egy korosztály, de tól-ig értem.

Munkahelyen, színházban, buliban is, vagy csak szűkebb ismerettségi körben éri meg?

Gondolom itt az utcán való leszólítás, szórakozóhelyen meghívni egy italra, az már nem működik.

Virággal való "udvarlás", kávéra való meghívás, vagy mi lenne a legjobb indítás ezekben a korosztályokban?

2022. márc. 1. 06:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Retro partykon
2022. márc. 1. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szinte bárhol. Egy kávéra való meghívás tulajdonképpen akárhol megvalósítható.

Utána, ha bejönnek egymásnak, kb bárhová lehet menni szórakozni, eltölteni az időt. Én 47 vagyok, de szerintem nem kortól függ, ki hol szeret szórakozni. Bár az utcán leszólítás sosem tetszett, azért volt aranyos eset is.

Munkahely nekem sosem vált be.

2022. márc. 1. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Én a Retro bulikat tudom ajánlani, a legtöbb kapható a szexre.

Egyébként meg mindenhol kell, meg kell ragadni a lehetőséget.

Nekem jött már össze neten, itt is, illetve utcán, buszon, vonaton, edzőteremben, fogászaton, okmányirodában stb.

2022. márc. 1. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Hol vannak Pesten retro bulik?
2022. márc. 1. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:

A Nyugati mellett van egy Remix nevű hely.

Az szarásig van 40+ nőkkel.

2022. márc. 1. 12:06
 6/8 A kérdező kommentje:

"Szia, kiszúrtalak, mert nagyon különleges volt a kisugárzásod, megiszunk egy kávét?"

Ez korrekt nyitómondat, nem?

2022. márc. 1. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen
2022. márc. 1. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozóhelyen könnyebb ismerkedni,bárhol máshol viszont nem biztos,hogy kezdő lépésként már megy is az ismerkedés. Azért korából adódóan a legtöbb nő megfontoltabb,óvatosabb,és egyáltalán nem biztos, hogy független,ha mégis,nem törvényszerű,hogy vevő egy fiatalabb pasira.
2022. márc. 1. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!