Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi csúnyaként már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi csúnyaként már összehozott 2 barátnőt vele szemben miért nem elismerők?

Figyelt kérdés

Tehát tudjuk mennyire nehéz, gyakran lehetetlen küldetés az ismerkedés, de mindenki csak azt látja, hogy csak 2 barátnője volt élete során.

Miért nem ismerik ez az iyen férfiakat amiért ezt sikerült nekik összehozniuk, holott örök szűzesség sors lett volna nekik szánva, és a sorsot kihívva mégis sikerült megvalósítaniuk a lehetetlent.

Sosem kapok elismerő szavakat, dicséretet, még mindig a lesajnáló, cinikus stílust kapom mint előtte amikor szűz voltam.

2022. febr. 27. 14:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Oké, de az írásodból inkább az a narratíva jön le, hogy elismerhetné valaki, hogy féllábú létedre igenis komoly teljesítmény egyáltalán lefutni a versenyt.

Csakhogy szerintem ez nem verseny, te nem vagy féllábú, hanem teljes értékű versenyző, a teljesítményed pedig tökéletesen mindennapos.

2022. febr. 27. 19:50
 12/22 A kérdező kommentje:

11

De a külső hiányosságok bizony hatalmas hátrányt jelentenek, hátrány amelyet behoztam, kompenzáltam. Szerinted ez nem dicsérendő?

2022. febr. 27. 20:05
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem, én abszolút tisztellek ezért, és követendőnek tartom a hozzáállásod. Ugyanakkor olyan érzésem van mintha másoknak akarnál bizonyítani, és elismerésre vársz. Ez utóbbit nem tartom szerencsésnek.
2022. febr. 27. 20:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
AZ a baj, hogy azt hiszed, hogy valami érdem az, ha valakinek sok pasija, nője volt. Nem az.
2022. febr. 27. 20:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy meg kellene barátkoznod a gondolattal 2 párkapcsolat után, hogy semmi baj a külsőddel!
2022. febr. 27. 20:45
 16/22 A kérdező kommentje:

15

És miért két barátnő után?

2022. febr. 27. 20:52
 17/22 anonim ***** válasza:
16-os Mert eddig nem sikerült.
2022. febr. 27. 20:55
 18/22 A kérdező kommentje:

17

De mi van ha a külsőm nem változott?

2022. febr. 27. 20:59
 19/22 anonim ***** válasza:

#18, gondolom, arra akart célozni a hozzászóló, hogy eddig is leginkább te tartottad magas csúnyának, miközben a valóság nem is ennyire kegyetlen.

Ez nem az érdemeidből vonna le, épp ellenkezőleg.

2022. febr. 28. 06:20
 20/22 A kérdező kommentje:

19

Miért, tán arra utal a hozzászóló, hogy csúnyaként nem megvalósítható ez a teljesítmény?

2022. febr. 28. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!