Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi csúnyaként már összehozott 2 barátnőt vele szemben miért nem elismerők?
Tehát tudjuk mennyire nehéz, gyakran lehetetlen küldetés az ismerkedés, de mindenki csak azt látja, hogy csak 2 barátnője volt élete során.
Miért nem ismerik ez az iyen férfiakat amiért ezt sikerült nekik összehozniuk, holott örök szűzesség sors lett volna nekik szánva, és a sorsot kihívva mégis sikerült megvalósítaniuk a lehetetlent.
Sosem kapok elismerő szavakat, dicséretet, még mindig a lesajnáló, cinikus stílust kapom mint előtte amikor szűz voltam.
Mi ebben az elismerésre méltó? Az emberek többségének nincs ennél sokkal több. Senkit nem dícsérnek azért, mert normális életet él.
Lehet a következő lesz az igazi, és nősülni fogsz...
1
Igen, de például nem volt egyéjszajás hódításom, meg nem rajongtak sosem körül a nők. Gondolom emiatt sajnálnak le, nem tudom.
2-es Mi köze másoknak a szexuális életedhez? Felnőtt emberek az egy éjszakásokkal nem dicsekednek, és nem is sajnálnak le, ha nem volt.
Rossz emberekkel vagy kapcsolatban!
És kitől vársz elismerő szavakat? És egyáltalán, miért vársz?
Talán nem kéne ilyen tragikusan felfogni a dolgokat.
Volt két csajod. És? Lesz majd még máskor is.
4
Nem én fogom fel tragikusan, csak nem értem miért kell ilyen lesajnálónak lenni.
6
Hát a férfiak között van egy ilyen igen. Nem mindneki a többség ezeket igenis figyelembe veszi.
Hát nézd.
Ha valakinek több nője volt, mint neked, akkor saját maga fényezése miatt fog lesajnálni, hiszen neki még több volt. Ha kevesebb, akkor meg irigységből, és önigazolásból, hiszen a te sikered valahol az ő kudarcukban mutatkozó felelősségüket bizonyítja.
Aki meg nem ezzel foglalkozik, az meg azért nem emel piedesztára, mert ő nem a te nőügyeiddel foglalkozik, hanem a sajátjaival.
Megjegyzés: már csak tiszteletből sem mondanék olyat, hogy "hozzád képest nem semmi az a két csaj". Szerintem EZ lenne az igazi lesajnálás.
9
Nem tudom, én dicséretnek venném. Olyannak mint amikor az amputált lábú nyer meg egy maratont vagy sprintet egészségesekkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!