Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi csúnyaként már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi csúnyaként már összehozott 2 barátnőt vele szemben miért nem elismerők?

Figyelt kérdés

Tehát tudjuk mennyire nehéz, gyakran lehetetlen küldetés az ismerkedés, de mindenki csak azt látja, hogy csak 2 barátnője volt élete során.

Miért nem ismerik ez az iyen férfiakat amiért ezt sikerült nekik összehozniuk, holott örök szűzesség sors lett volna nekik szánva, és a sorsot kihívva mégis sikerült megvalósítaniuk a lehetetlent.

Sosem kapok elismerő szavakat, dicséretet, még mindig a lesajnáló, cinikus stílust kapom mint előtte amikor szűz voltam.

2022. febr. 27. 14:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi ebben az elismerésre méltó? Az emberek többségének nincs ennél sokkal több. Senkit nem dícsérnek azért, mert normális életet él.

Lehet a következő lesz az igazi, és nősülni fogsz...

2022. febr. 27. 14:50
 2/22 A kérdező kommentje:

1

Igen, de például nem volt egyéjszajás hódításom, meg nem rajongtak sosem körül a nők. Gondolom emiatt sajnálnak le, nem tudom.

2022. febr. 27. 14:55
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

2-es Mi köze másoknak a szexuális életedhez? Felnőtt emberek az egy éjszakásokkal nem dicsekednek, és nem is sajnálnak le, ha nem volt.

Rossz emberekkel vagy kapcsolatban!

2022. febr. 27. 15:04
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

És kitől vársz elismerő szavakat? És egyáltalán, miért vársz?

Talán nem kéne ilyen tragikusan felfogni a dolgokat.

Volt két csajod. És? Lesz majd még máskor is.

2022. febr. 27. 15:04
 5/22 A kérdező kommentje:

4

Nem én fogom fel tragikusan, csak nem értem miért kell ilyen lesajnálónak lenni.

2022. febr. 27. 15:14
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mindenki abban méri a másikat, hogy hány nője volt? Azért az élet nagyon nem csak ekörül forog.
2022. febr. 27. 15:45
 7/22 A kérdező kommentje:

6

Hát a férfiak között van egy ilyen igen. Nem mindneki a többség ezeket igenis figyelembe veszi.

2022. febr. 27. 16:07
 8/22 anonim ***** válasza:
xdddddd főszerepben a tutajos 😆🤣🤣🤣
2022. febr. 27. 16:43
 9/22 anonim ***** válasza:

Hát nézd.

Ha valakinek több nője volt, mint neked, akkor saját maga fényezése miatt fog lesajnálni, hiszen neki még több volt. Ha kevesebb, akkor meg irigységből, és önigazolásból, hiszen a te sikered valahol az ő kudarcukban mutatkozó felelősségüket bizonyítja.

Aki meg nem ezzel foglalkozik, az meg azért nem emel piedesztára, mert ő nem a te nőügyeiddel foglalkozik, hanem a sajátjaival.

Megjegyzés: már csak tiszteletből sem mondanék olyat, hogy "hozzád képest nem semmi az a két csaj". Szerintem EZ lenne az igazi lesajnálás.

2022. febr. 27. 19:33
 10/22 A kérdező kommentje:

9

Nem tudom, én dicséretnek venném. Olyannak mint amikor az amputált lábú nyer meg egy maratont vagy sprintet egészségesekkel szemben.

2022. febr. 27. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!