Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy nyílhatnék meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyílhatnék meg?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfivel, akit alig ismerek. Vonzani vonz, szimpatikus, értelmes, de fogalmam sincs, hogy nyithatnék felé, vagy egyáltalán, hogy ismerhetném meg jobban, miket kérdezzek stb. Közös progik idővel biztos lesznek, de addig is kéne valami segítség. Minden segítő szándékú ötletet, gondolatot köszönök!

2022. febr. 27. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van közös érdeklődési kör, hobbi, akkor már van miről beszélgetni.
2022. febr. 27. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Erdeklodj kerdezz
2022. febr. 27. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért kell ezt ennyire túlgondolni?

A családdal, barátokkal is szoktál beszélgetni, ez sem különbözik semmiben. Nyilván meséltek egymásnak az életetekről, ha valami érdekeset mond rákérdezel, pld. panaszkodik a munkahelyéről, akkor megkérdezed mi a baj, miért nem vált, ha ez nem jó neki. Te pld. szülőkkel élsz, akkor mesélsz róla, hogy tervezel -e elköltözni, nyilván lesznek neki is kérdései.

Millió dolog van, a szereti -e a filmeket, és milyet-től, milyen ételt szeret, hogy képzel el egy párkapcsolatot, tervez -e gyerekeket, nősülni, nyilván a kapcsolat mélységéhez képest emelkedő sorrendben.

2022. febr. 27. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:

a családommal nem igazán szoktam beszélni, mert nincs miről, a barátokkal pedig maguktól jönnek ezek. Szakmai dolgokról szoktunk beszélgetni ezzel a férfival,+néha szépirodalomról, filmekről, színdarabokról de kb ennyi.

tényleg semmi ötletem sincs, hogy milyen témákat vethetnék fel :D Tudom, nagyon gáz,mert a szándék megvan, de valahogy mégsem jön automatikusan

2022. febr. 27. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Magától kell jönnie. Hozza a helyzet amiben éppen vagyok, kérdezz róla, hagyd, hogy meséljen, aztán jönnie fog a téma.
2022. febr. 27. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:
66%

Elképesztő h ennyi szociális képesség nincs benned.. azt se tudod mit kérdezz? 🤦🏻‍♂️

Persze a faszi az legyen lenyűgöző és szórakoztató

2022. febr. 27. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!