Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek írjak ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak ennek a srácnak megint?

Figyelt kérdés

Még pár hete egy buliban megismerkedtem egy fiúval, aki elhívott utána találkozni. Az első randi nem sikerült olyan nagyon jól, de leginkább azért mert mindketten izgultunk, de ettől függetlenül szimpatikus volt nekem, meg szívesen találkoznék vele újra. A végén nem beszélünk még semmi konkrét következő alkalmat, de azóta így üzenetek szintjén kapcsolatban maradtunk.

Ő pár nappal utána kovidos lett, szóval most karanténoznia kell. Még miután kiderült, hogy pozitív írtam neki, hogy hogy van meg milyenek a tünetei és ő válaszolt, hogy eddig semmi különös,stb...amire én nem nagyon tudtam mit visszaírni.

Szerintetek furcsa/túl sok lenne, ha megint keresném ezzel? Nem szeretnék tolakodó lenni, viszont szívesen látnám újra ha kiszabadul és ezt szeretném ha tudná.

2022. febr. 26. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írj rá, kérdezd meg, hogy van.
2022. febr. 26. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Ő írt utoljára, rajtad a sor.

Mindenképp megkérdezheted, hogy hogy van.

2022. febr. 26. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól számolom, a karanténnak rég vége van. Kérdezd meg, hogy meggyógyult-e. Ha igen, akár te is javasolhatsz randit. De benne van a pakliban, hogy ő nemet mond.
2022. febr. 26. 23:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Még csak 4 napja van karanténban.
2022. febr. 26. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, értem. Mindegy, az egészségéről érdeklődhetsz, és ha tünetmentes, amint lejár a karantén, javasolhatsz újabb randit.
2022. febr. 26. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
kamú karantén.. 100% van valakije!
2022. febr. 27. 09:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!