Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, szivattak már meg itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szivattak már meg itt titeket?

Figyelt kérdés

Nő vagyok. Itt a gyakorin ha ismerkedtek valakivel, én tudom ki itt a kamus.

Írj privátba, és te is megtudod.

2022. febr. 26. 12:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
91%
#18: persze, vannak, de nem itt ismerkednek.
2022. febr. 26. 13:45
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem nős esetleg, és azért nem akar találkozni? Viszont online játszadozásra meg jó vagy, azért tér vissza és etet be valami kamudumával?
2022. febr. 26. 13:45
 23/30 anonim ***** válasza:
49%
Na és egy becsületes 18 év körüli fiúval kinek van kedve ismerkedni? Természetesen igazi nők, akikkel közös a bizalom.
2022. febr. 26. 13:48
 24/30 anonim ***** válasza:
50%
Felhivtad a munkahelyet? Konkretan, egy zaklato vagy? :D
2022. febr. 26. 13:56
 25/30 anonim ***** válasza:
88%

24 " # Miért lenne zaklató? Csak leellenőrízte, hogy tényleg ott dolgozik - e!

Ne bántsátok már, csak segíteni akar!

2022. febr. 26. 14:21
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Az apàm mhelye is kitudja fals e..nekem mindegy csak adossàgot ne hagyjon ràm..na ő is hazudozott azt levettem tiltottam..

Meg a béla hitegetett :)

Meg pisti is hogy higyjeknhogy vàrni kell az idézetekkel-kedvencem a vonatos..

Nem nem vàrtam..ahogy béla szokta mondani "jó szorakozàst"

Meg a vàrfalak..mit meg nem adnék a szomszédom halàla is kamu lett volna 🙏 ő is akart nekem segiteni mint ahogy elhittem hogy béla is

2022. febr. 26. 16:43
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

Akik bàntanak kell kizàrnunk az életünkből..jo a radarom legalàbbis annyira hogy tudjam hogy a bàbud vagyok nem a macskàd..meg az életed szerelmét a neten ismerted meg-azt hittem hogy A t aztàn majd hogy én vagyok az mert engem hitegettél itt..tudom a privit is olvasod azért tudtàl a melindàrol is .. Ha akartál volna nincs ez a jàtszma tesztelgetés..eladtam a lelkem igen..de nem tudtam volna ugy mint a baràtnőm mert ugy tudtam van gerincem ..aztàn kiderült mégsincs.. de a gyerekeimet nem hagyhattam ha màr te magamra hagytàl..azért telt el ennyi év mert te nem bocsàjtottad meg nekem a jégkrémet..és igen egy darabig vàrtam majd mikor hitegettél feladtam hogy éljek ne azt vegyem észre a legszebb éveim mentek el-igy is de ez van :(

"Lelkitárs""nagy Ő""bikinis csaj""kollega""macskàm" stb. Jégkiràlynő..

Jah hogy ip cim meg privàt msn..okos vagy igen màr mondtad..én meg nem..

De miért a jàtszma még ennyi év utàn is??maradtàl volna a régi béla a nem gazdag nagyképű lettél volna te a szomszédba egy àtlagember àtlagélettel..az az éned tetszett megvàltoztàl és én is..nekem meghalt a lelkem mikor eladtam a testem van itt..mikor tàrsaságba is sztoriznak de nem ott jàr az eszem bologatok de passz miről volt szó..mikor màr elfelejtek bemenni dolgozni..a szerelem butit ..vagyis nem lehet szerelmes mert nem ismersz..aha skizo vagyok és magamba beszélek

2022. febr. 26. 16:56
 28/30 anonim ***** válasza:
Igen, volt ilyen. Azok mondjuk nem ghostingolások voltak, hanem durva szakítások. De nem jutna eszembe privátban mocskolni őket.
2022. febr. 26. 19:46
 29/30 anonim ***** válasza:

A kérdező nem mocskol privátba, csak egy felhasználó nevet írt, ennyi. Semmi más.

Én írtam neki, megkaptam a választ. Nincs kibeszélés, más mocskolása!

2022. febr. 26. 20:23
 30/30 anonim ***** válasza:

A hoxa friss forumtéma is felettébb érdekes :)

Viszek kávét :)

2022. febr. 26. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!