Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában miért nem keresnek interneten párt maguknak, ennyire sok a beteg internetes társkeresőző ember?
Vagy ha en irok
En sok. Oldalon hires vagyok
Itt is chat. Hu-n is....
Már volt a héten ez a kérdés.
Engem idegesítenek a gépek. Másrészt kép alapján nem derül ki számomra, hogy vonzó-e valaki.
A 2 lepontoto menjen csak fel nyugodtan, fogyatekosok.
Makd meglatjatok h igazam van
Sosem kerestem neten. Nekem túl futószalagszerű ez a társkeresési mód. X halmazból kell választani olyan adatok alapján ami engem soha nem érdekelt.
Pl fénykép: lehet fotón jóképű, de a valóságban pl. nem bírom a testszagát.
Minden ami felkelti a vonzalmamat egy férfiban, ahhoz egy kicsit több ismeretség kell.
A legtobb no megteheti, hogy barmikor talal eloben tarsat. Az itteni panaszkodasok ellenere, a valo eletben minden nonel probalkoznak. Meg a rondalnal is.
Akik felmennek megis, jellemzoen nem a kozvetlen kornyezetukbol vagy nem az ismeroseik kozul akarnak valasztani.
Az egyik valaszolot meg nyugodtan lepontozhatjatok, attol meg igaza lesz: A legtobb tinderes csajnak csak a top pasik kellenenek, akik meg ertheto modon jellemzoen inkabb csak megdugjak ezeket a tucatcsajokat. Hogy ezt itt par beteges nonemu leny miert pontozza le, az rejtely...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!