Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők általában miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők általában miért nem keresnek interneten párt maguknak, ennyire sok a beteg internetes társkeresőző ember?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 23:34
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ha esetleg megoldást is tudtok, hol lehet ismerkedni könnyen esetleg interneten, azt köszönöm.
2022. febr. 22. 23:35
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
igen, félnek, hogy én írok nekik
2022. febr. 22. 23:43
 3/11 anonim ***** válasza:
7%

Vagy ha en irok

En sok. Oldalon hires vagyok

Itt is chat. Hu-n is....

2022. febr. 23. 00:02
 4/11 anonim ***** válasza:
8%
Keresnek azok, csak top pasikat fogjak valasztani. Azok pedig nyilvan megfarkaljak a csajokat
2022. febr. 23. 00:09
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Már volt a héten ez a kérdés.

Engem idegesítenek a gépek. Másrészt kép alapján nem derül ki számomra, hogy vonzó-e valaki.

2022. febr. 23. 00:16
 6/11 anonim ***** válasza:
15%

A 2 lepontoto menjen csak fel nyugodtan, fogyatekosok.

Makd meglatjatok h igazam van

2022. febr. 23. 00:17
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Sosem kerestem neten. Nekem túl futószalagszerű ez a társkeresési mód. X halmazból kell választani olyan adatok alapján ami engem soha nem érdekelt.

Pl fénykép: lehet fotón jóképű, de a valóságban pl. nem bírom a testszagát.

Minden ami felkelti a vonzalmamat egy férfiban, ahhoz egy kicsit több ismeretség kell.

2022. febr. 23. 03:55
 8/11 anonim ***** válasza:
35%

A legtobb no megteheti, hogy barmikor talal eloben tarsat. Az itteni panaszkodasok ellenere, a valo eletben minden nonel probalkoznak. Meg a rondalnal is.

Akik felmennek megis, jellemzoen nem a kozvetlen kornyezetukbol vagy nem az ismeroseik kozul akarnak valasztani.

Az egyik valaszolot meg nyugodtan lepontozhatjatok, attol meg igaza lesz: A legtobb tinderes csajnak csak a top pasik kellenenek, akik meg ertheto modon jellemzoen inkabb csak megdugjak ezeket a tucatcsajokat. Hogy ezt itt par beteges nonemu leny miert pontozza le, az rejtely...

2022. febr. 23. 06:33
 9/11 anonim ***** válasza:
18%
Mert sokkal kevesebb nő van egyedül, mint ahány férfi. Ennek egyik oka a férfitöbblet (valójában több a nő, de csak azért, mert tovább élnek, tehát az öregasszonyok billentik a nők felé a mérleget), másik pedig az, hogy a legjobb képű, leggazdagabb férfiakon több nő osztozik. Társkeresőn csak azok a nők vannak jelen, akik az irreális elvárásaik vagy valamilyen komoly szoftverhiba miatt élőben nem találnak pasit.
2022. febr. 23. 08:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Én interneten kerestem és találtam társat
2022. febr. 23. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!