Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy adnátok tudtára hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adnátok tudtára hogy nagyon nem jó nektek ahogy csókol ha nem veszi a lapot?

Figyelt kérdés

Finoman utaltam rá hogy én nem így szeretem,elintezte annyival hogy ő meg igen és folytatta ugyanúgy

Kívánom őt és szeretném ha több is történne de inkább nem akarok csókolózni vele mert nagyon rossz

2022. febr. 22. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Simán elforditom a fejem.
2022. febr. 22. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
tökön rúgod.
2022. febr. 22. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Mit csinál pontosan?
2022. febr. 22. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Először: megmondom, hogy én nem így szeretem, és megmutatom, hogyan szeretem.

Másodszor: ha továbbra is erőlteti úgy, ahogy nekem nem jó, és semmi köztes megoldásra nem hajlandó, nem csókolóznék vele. Ha ekkor rákérdez, miért, akkor megmondom, hogy nem élvezem.

Az ilyen addig nem változtat, amíg így is megkapja, amit akar...

2022. febr. 22. 11:24
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Jaj amikor egy sráccal barátság extrákkal kapcsolatom volt és mondtam neki hogy túl nyálasan csókol, azt mondja, "az a jó", mert ennek folyton csak a ba.szás járt az eszében. Hát én nem lennék együtt olyannal aki nem csókol jól pár próbálkozás után. Ha évek óta így csinálja és mondja is, hogy telibe sz.arja, hogy te nem így szereted, akkor nem fog változtatni.
2022. febr. 22. 11:30
 6/9 A kérdező kommentje:

3# rögtön ledugja a nyelvét a torkomon

Se finomság se a másikra hangolodas,semmi :(

Pedig próbáltam terelgetni direkt csak az ajkait kezelesbe venni de semmi

Csak nyujtogatja a nyelvét

2022. febr. 22. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Finoman utaltam rá hogy én nem így szeretem,elintezte annyival hogy ő meg igen és folytatta ugyanúgy"

Nem az a baj, hogy nem veszi a lapot, hanem hogy nem érdekli te mit szeretnél. Az még egy dolog ha valaki nem jól csókol, meg lehet találni a közös hangot. De ha ennyire figyelmetlen/önző az nem lesz jó. Képzeld el, ha szexeltek, mondod, hogy ezt nem szereted, meg így fáj, erre ő majd közli, hogy ő meg így szereti...

2022. febr. 22. 11:54
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha csak finoman utalsz rá, az kevés.

A legtöbb nő irányítani akar a szexben, ami marha idegesítő amúgy, csak így mellékesen.

2022. febr. 22. 12:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem veszi a lapot, hanem konkrétan telibe sz_rja, hogy neked nem jó. Ezek után még komolyan le akarsz vele feküdni? Ha egy egyszerű csóknál sem érdekli, hogy neked mi a jó, akkor szerinted szex közben fogja?
2022. febr. 22. 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!