Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állítólag elfogadta, hogy nem szeretem a
gyerekeket, de úgy érzem mégsem? Story
Figyelt kérdés
A legjobb barátjának már megszületett a második gyereke. Nagyon szivesen járok én is hozzájuk, de folyton a barátom is és az anyuka is a kezembe nyomják a babákaz, hogy jajj de jól áll a kezemben, picit tartsam már meg az egyiket, vagy játszunk.
De én egyszerűen kényelmetlenül érzem magam, ha gyerekeket kell dajkálnom, játszadoznom velük.
Pedig a barátom sem szerete gyereket szerinte. De rám meg annyira erőltetni, hogy menjük a barátjához heti 2-3 alkalommal, mert neki hiányoznak a gyerekek.
Én is szivesen elbeszélgetnék, de folyton a gyerekek igy-úgy, felkelt, sétált, azt mondta mama. Már unalmas mindig ezt hallgatni, főleg úgy hogy visszafelé meg egyáltalán nem érdeklődnek.
Valószínűleg akar gyereket, és így próbál meggyőzni.
2022. febr. 21. 22:05
2/11 anonim válasza:
Mi lenne, ha megkérdeznéd? A leírtak alapján nagyon is akar gyereket, sőt a barátit is bevonta a presszióba.
Nekem a legjobb barátnőm sem adta a kezembe a gyereket, csak akkor, ha kértem, és én szeretem őket, és szeretnék is.
2022. febr. 21. 22:06
3/11 anonim válasza:
Ha nyomnák a kezedbe, hátad mögött összekulcsolod a kezeid, és hátrálsz.
2022. febr. 21. 22:09
4/11 A kérdező kommentje:
Mostanában már mondtam, hogy köszönöm de nem.
Beszéltem a barátommal,ő azt mondja erre, hogy nagyon jó ha a gyerekekkel találkozik, de hogy ő sem vágyik sajátra.
2022. febr. 21. 22:16
5/11 anonim válasza:
Aha, persze... Szerintem attól fél, hogy ha nyíltan megmondja, hogy szeretne gyereket, akkor szakítanál vele.
2022. febr. 21. 22:17
6/11 anonim válasza:
Miért lenne baj, ha szakítana vele? Előbb-utóbb úgyis az lesz.
2022. febr. 21. 22:22
7/11 A kérdező kommentje:
Csak ez az erőltetés, hogy az anyuka is folyton adná a kezembe a babát, a barátom meg nem érti mi ezzel a gond. Annyira jóban nem vagyunk, hogy nyiltan megmondjam, hogy nem szeretném a babáját dajákálni. Mi inkább csak a fiúk miatt barátkozunk, egyébként nem beszélünk, csak ha négyesben (vagyis mostmár hatosban) találkozunk.
2022. febr. 21. 22:30
8/11 anonim válasza:
De ha annyira jóban nem vagytok, hogy megmondd, hogy nem akarod fogdosni a gyerekét, akkor ahhoz sem vagytok jóban, hogy fogdosd a gyereket.
2022. febr. 21. 23:02
9/11 anonim válasza:
Nekem ugyan van gyerekem, de megértem. Férjemnek is van egy ilyen baráti párja akikhez elég gyakran megyünk, nekik is van egy gyerekük csak ő már 6 éves. Sajnos rettenetesen elviselhetetlen szegény gyerek, mászik bele az arcomba, hogy ráfigyeljek, kocogtatja a vállam, stb. Mondjuk én megnondtam férjemnek, hogy nagyon irritál a kisgyerek szégyen vagy sem, és nem megyek át olyan gyakran.
2022. febr. 21. 23:24
10/11 anonim válasza:
Én sem igazán kedvelem a kisgyerekek társaságát, és nekem az a tuti módszerem arra, hogy ne nyomják a kezembe ilyenkor, hogy azt mondom határozottan, hogy szó sem lehet róla, nagyon félek, hogy leejtem, szóval inkább csak nézem messziről. Ez egy nagyon jó taktika, csak hát meg kell lennie a határozottságnak, ha mégis a kezedbe akarnák tuszkolni. Vagy csak simán eltolod a babát, és azt mondod: "nem köszi, vegetáriánus vagyok." és garantáltan nem fogják odaadni többet. :D Viccet félretéve, nem tudom miért csinálja ezt a barátod, de tényleg el kellene mondanod neki komolyan, hogy ez téged feszélyez, és próbáljon meg kicsit tekintettel lenni rád, és legalább ő ne tuszkolja rád a gyereket, ha már az anyuka nem veszi észre magát. Az alap problémát meg én nemes egyszerűséggel annyival oldanám meg, hogy szimplán nem megyek el hozzájuk (olyan sűrűn - csak hogy ne legyen harag). Kizárom magam a programból. Barátod szerintem nem haragszik meg érte, hogy te nem vagy ott heti 3 napot vele. Hogy őszinte legyek, nekem az már sok lenne nagyon. Ha párom menni akarna, akkor csak megmondanám neki, hogy menjen egyedül, mert nekem most nincsen hozzá kedvem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!