Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellene adjak egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene adjak egy lánynak második tali alkalmára? (Kissé bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

23éves férfi vagyok.Meg ismerkedtem egy 19éves lánnyal a munka helyemen.

A lánnyal sokat szemeztem,aztán vettem a bátorságom és megszólitottam,meghivtam őt egy kávéra a szünetben.

Szóval a beszélgetésünk során kiderült hogy a lánynak nagyon tetszem.(amit észre is vettem rajta.)

Viszont abban maradtunk hogy egyenlőre csak ismerkedünk és kész!

Legközelebb csak hétfőn talizzunk a melóhelyen és a kérdés az lenne hogy hogyan kellene őt várjam?

Esetleg kellene adjak neki egy csokit(tábla milkára gondoltam)

Vagy esetleg mit kellene adjak neki hogy ne legyek sok de még is örüljön és érezze a törödést?

Nem volt még barátnőm csak ezért bátorkodtam ki irni a kérdést!

Szóval ha lehet normális hazsnos válazdokat szeretnék. :)

Válaszojat köszönöm dlőre is mindenkinek!

2022. febr. 20. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írom: semmit.

Maximum megint meghívod egy kávéra. Nem kell túlzásokba esni már az elején.

Utána meg az lesz a bajod, hogy elvárja, hogy költs rá. Nem elvárja: megszokta.

Legyél kedves, udvarias, és ismerkedj.

2022. febr. 20. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen ajándék nem szükséges! Még csak randitok sem lesz, hanem beszélgetni fogtok a munkahelyen. Legyél kedves, érdeklődő, ennyi pont elég. Szép gesztus, ha megdicséred, hogy milyen csinos, vagy megemlíted, hogy örülsz, hogy újra találkoztok, de elég az egyik, ha túlságosan nyomulsz az visszatetsző lehet.
2022. febr. 20. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom, semmilyen ajándék nem kell!

Meghívod megint egy kávéra, dumáltok és esetleg felveted hogy melóhelyen kívül is találkozzatok.

Ha belemegy tök jó, de akkor sem kell ajándék.!

Ajándék majd akkor ha összejöttök és néha megleped valamivel meg szülinap de minden ilyesmi is relatív, tehát, nem mindenki szeret pl ajándékot kapni, még akár egy csokit se.

Szóval egyelőre nem kell semmi.

N.

2022. febr. 20. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ajandek. Surgosen valtoztasd meg a hozaallasodat: az a lany nem szivesseget tesz neked, hogy talalkoztok, es kedves veled, hanem o is es te is jol erzitek magatokat a masik tarsasagaban. Ennyi. Alkalmakra, amikor mar jartok az oke, de ez igy amit csinakni akarsz felesleges, es needynek tunsz tole.
2022. febr. 20. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem kell ajándék.

De ajánlat az kellhet: pl. (nem tudom, de mondjuk Budapesten) Meg szeretném nézni a Magyar Zene Házát. Eljönnél e velem?

2022. febr. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!