Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyenek a jó sztorik egy randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a jó sztorik egy randin?

Figyelt kérdés
Gondolom az ilyen berúgasos sztorik nem éppen a legnyerőbbek, de akkor milyeneket lehet elsütni?

2022. febr. 20. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nincs saját sztorid, akkor egyszerűen a randipartnered által említett dolgokra próbálj meg valami vicceset, felvidítót kitalálni.

Mond valami sztorit, akkor: De milyen vicces lett volna, ha így-úgy történt volna.

Mond valami komolytalan tényt/állítást, akkor: Ez-az jut róla eszedbe, ami szerinted ezért-azért vicces.

Ha van pár előre "megírt" ötleted sztorira, viccre, akkor azokat a leghatásosabb, ha azt saját nézőpontodból meséled el, mintha pont veled történt volna meg... :,D

2022. febr. 20. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Játszatok ivós játékokat.
2022. febr. 20. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlenül kell sztorizgatni. Elég, ha csak simán beszélgettek a hobbijaitokról. Ha meg szeretnél sztorizni, akkor bármilyet, ami vicces, de nem berúgós-drogos-szexes-kakis-hányós (kiv. ha már lehet tudni, hogy a másiknak pont ez a humora)... nem tudom, neked milyen sztorijaid vannak, de pl. ami nekem a saját életemből eszembe jut, és vicces is, de lájtosabb, az az, amikor azt hittük az irodában egy fehér táblára, hogy nem töröltük le időben, ezért rászáradt a filctollal ráírt szöveg, utána durvábban kezdtük sikálnim foszlani kezdett... azt hittük, tönkretettük a táblát... aztán kiderült, hogy elfelejtettük róla az elején levenni a védőfóliát :D. Biztos neked is vannak ilyen "kedvesebb" történeteid.
2022. febr. 21. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!