Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szürke a szemem, de mikor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szürke a szemem, de mikor egy csajjal vagyok, akit kedvelek akkor valamiért zöld. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Ő is többször mondta már de egyébként szürke a szemem, és mikor vele vagyok, vagy csak msn-en dumálgatunk akkor meg zöld. Megtudja ezt valaki magyarázni?
2010. szept. 11. 17:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerelmes vagy:)
2010. szept. 11. 17:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, de ez nagyon aranyos, én is ilyen pasit akarok, mert a zöld meg a szürke a kedvenc szemszínem :D
2010. szept. 11. 17:36
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Te maga vagy a féltékenység

[link]

2010. szept. 11. 17:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
a zöldszeműeknek változik a szemszínük,amikor fáradt vagyok akkor barnás-fekete ha nagyon élénk és vidám akkor zöld,de van amikor sárgás zöld
2010. szept. 11. 17:47
 5/12 A kérdező kommentje:
a csajnak is bejön, de nekem nem zöld a szemem alapból, hanem szürke. szal ez mért lehet??
2010. szept. 11. 17:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy milyen színűnek látjuk egy ember szemét, attól függ milyen erősségű és milyen "típusú" fény esik rá.

Ettől függően, egy bizonyos ember szemét más színűnek láthatjuk napfényben, lámpafényben, vagy éppen szűrt napfényben (pl egy világos szobában, ahol közvetlen napfény nem éri, de szoba faláról mégiscsak a nap fénye verődik vissza.)

2010. szept. 11. 17:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Vámpír vagy, és ez a különleges képességed.

Különben szerintem aranyos, habár kicsit fura. Nem lehet, hogy bármilyen izgalmi állapot, pl sport, vizsgadrukk, szerelem, kihozza a zöld színt?

2010. szept. 11. 19:54
 8/12 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom, hogy mért, de volt ez már kék is.
2010. szept. 11. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
A Csillagkapuban láttam ilyeneket... szerintem beszélj egy Stargate fannal.
2010. szept. 11. 21:53
 10/12 A kérdező kommentje:
17:36-os hány éves vagy? :D
2010. szept. 12. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!