Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nem fura hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem fura hogy ilyen keveset beszélünk?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy sráccal (mindketten 25 évesek vagyunk),és nagyon furán keveset keresi a társaságomat.Ő éjszakai műszakban dolgozik,délután egyig szokott aludni,utána látom hogy elérhető és még órákig nem ír.Sokszor mikor végre beszélünk 5-10 percet utána megint nem válaszol órákig.Ma este fogunk először találkozni,de nem tudom van e értelme.Én így úgy érzem nem is érdeklem igazán,és ez még csak az ismerkedés rész,később mi lenne?Szerintetek egyáltalán van értelme ezek után találkozni?
2022. febr. 19. 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
tudod van élete rajtad kivül is, egyszer az a bajotok h folyton elérhető, aztán meg az ha nem rátok figyel állandóan. elkéne már dönteni mi az isten bajotok van
2022. febr. 19. 13:42
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt én értem de ha akar tőlem valamit olyan nagy dolog lenne mondjuk napi 1 órát rámszánnia az életéből? Én eléggé igénylem a figyelmet,nekem az csak jó ha valaki folyton elérhető.Nekem ez sosem volt bajom már ne is haragudj.
2022. febr. 19. 13:47
 3/13 anonim ***** válasza:
van nálad fontosabb dolga, ez pontosan igy van rendben, ha nem segitesz neki legalább ne akadályozd
2022. febr. 19. 13:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Sosem értettem hogy minek kezdtek kisfiúval ha egyszer pont az a bajotok a csávóval hogy fogalma sincs mit kell nyújtania egy nőnek...
2022. febr. 19. 14:00
 5/13 anonim ***** válasza:
szoval az a nagyfiú aki mindig elérhető? :)
2022. febr. 19. 14:01
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Dugtatok?
2022. febr. 19. 14:06
 7/13 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem mindenképp találkozzatok, aztán majd úgyis kialakul. Ha jól sikerül a randi, akkor biztosan változik majd ilyen téren. Lehet, hogy egyelőre valóban nem vagy olyan fontos neki, de ez nem is baj, hisz nem is ismeritek egymást. Az is lehet, hogy csak nem akar rád telepedni rögtön így az elején. Sok sikert! :)
2022. febr. 19. 14:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Sajnos pont ezt nem értem hogy ha ennyire nem érdekli/nem fontos neki az akivel kapcsolatot szeretne esetleg kialakítani akkor minek pazaroljuk az időnket?Mindegy fura az egész,azért az esti programot nem mondom le,hátha tényleg változik utána valami.
2022. febr. 19. 14:21
 9/13 anonim ***** válasza:

#8: Velem is volt már olyan, hogy érdekelt is meg nem is az illető, aztán a találkozón teljesen elvarázsolt ;)

Majd írd meg, hogy mire jutottatok :)

2022. febr. 19. 14:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Figyelemért a tinderen többre mész ha csak az kell
2022. febr. 19. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!