Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Plüss állat ajándéknak első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plüss állat ajándéknak első randin?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20-25 közti lányok véleménye érdekel.

2022. febr. 18. 11:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Első randira szerintem nem kell ajándék. Beszélgessetek, ismerkedjetek deritsd ki pl. hogy szereti-e a plüssöket aztán a második randira már készülhetsz olyan ajándékkal aminek örülni fog.
2022. febr. 18. 11:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gondold at ujra.

Te szeretnel kapni egy olyan targyat, ami tipikusan arrol szol, hogy az ajandek adoja mindig eszedbe jusson, ha ranezel, amugy gyakorlati haszna zero olyan valakitol, akivel a kotodes meg semmilyen szinten nem alakult ki, es lehet hogy soha tobbe nem latod, mert nem oda futott ki a tortenet?

2022. febr. 18. 11:49
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

Hááááát, ha az oviból választasz partnert, akkor esetleg, de az egy piciiiiit nem törvényes, meg amúgy se.

Szerintem +20 éves embernek nem kell már plüss, max a gyerekkoriakat őrzi az ember, az emlékek meg a szimbolikus jelentés miatt.

2022. febr. 18. 11:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen ajándék nem kell! Virág sem, csak útban van, vigyázni kell rá.
2022. febr. 18. 11:52
 5/15 anonim ***** válasza:
81%

Emberfüggő - én pl. imádom őket, anyum is oda van értük :)

De valakinek meg furán veszi ki magát.

Azt mondom, hogy első randira nagyon max egy szál virágot vigyél, vagy egy tábla csokit, és ismerd meg. Ha megvan az összhang, és tudod hogy miket szeret, akkor ajándékozz.

2022. febr. 18. 11:52
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
Amugy ha gavaller akarsz lenni az elso randin, akkor alld a szamlat, azt csokolom. Persze a no reakciojabol levonhatod, hogy golddigger-e vagy sem...
2022. febr. 18. 11:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nee ne vigyel elso randira!Kiveve,ha mar x honapja cseteltek es mar kialakult reges-regen egy eros kotodes. De ha ilyen kb tonder elso randi par nap cset utan akkor semmit se!
2022. febr. 18. 12:05
 8/15 A kérdező kommentje:

Mindenkinek jár a plusz pont.

A válaszok alapján viszont pontosítok pár dolgot:

2 hete beszélünk. Telefonon is már mindennap kb. Szereti plüsst, ezt hamar kiderítettem (már azt is mi a kedvenc állata).

Számlát meg egyértelmű h az első randin én álom. Amúgy nem sugarbaby, normális önálló. Én is az vagyok. Pont ezért és vagyunk jól egy hullámhosszon.

2022. febr. 18. 12:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se vigyél. Ha meg akarod lepni, akkor lepd meg később olyan dologgal, ami tényleg örömet okoz neki, mert látszik rajta, hogy odafigyeltél arra, amit mond.
2022. febr. 18. 12:39
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
Én még várnék vele. Lehet hogy mégsem alakul jól a dolog (nagyon szorítok, de ugye minden benne van a pakliban)
2022. febr. 18. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!