Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire kiéhezettek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire kiéhezettek a pasik, vagy én fogok ki csak rosszakat?

Figyelt kérdés

Most arra gondolok, hogy sok esetben már az "ismerkedés" is azzal indul, pl. a Tinderen, hogy ír 1-2 normális mondatot, szépen fogalmazza meg, stb, értelmesnek tűnik, aztán ha kedvesen válaszolok, benne vagyok a dologban, akkor utána átváltanak taplóba, meg pl. éjjel 3-kor ír, hogy most is összefuthatunk... Igen, tudom, hogy a Tinderen sokan szexet keresnek, de nem csak ott fordult elő. A lányoknak komolyan ez jön be, hogy ilyen stílusban viselkedik valaki? Ilyen emberrel sosem feküdnék le, mert elmegy a kedvem tőlük..

Olyan eset is volt többször, hogy ha neten még normális is volt az illető, úgymond tartotta magát, az első randin már egyből másznak rám, mint akik ezer éve nem voltak nővel... Ha kölcsönös a vonzalom, nyilván nem is baj ez alapvetően, de a maszturbálás kellene, hogy segítsen, meg egyébként sem értem, egyáltalán hogy jut el idáig a dolog.

Nem vagyok nagyon kihívó típus, nem pakolom ki magam, szimplán csak nőiesen öltözöm, és viselkedésre is félénk vagyok. Semmi olyan jelet nem adok, neten meg élőben sem, hogy egyből szexelni akarnék.

Szerintetek?

26N

2022. febr. 17. 17:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
92%
Miért érzem ugyanezt férfiként? Pont olyat keresek (pontosabban kerestem, mert már találtam), mint te anno tinderen. Mint valami mágnes, egymást taszítjuk a normális nőkkel :(
2022. febr. 17. 17:50
 2/28 anonim ***** válasza:
88%
Az ingerküszöb nagyon magasra van emelve és mindenki minél kisebb erőfeszítés által akarja elérni a célt(jelen esetben a dugást). Meg ugye ott van az az illúzió is, hogy a lehetőségek száma korlátlan, ha ez a csaj nem adja könnyen magát, majd jön a következő, akivel simábban megy. Én már régóta nem használok társkeresőt, szerintem ismerkedni leginkább közösségben lehet.
2022. febr. 17. 17:58
 3/28 anonim ***** válasza:
22%
Igen, sokan szexelni akarnak, hát ilyenek a fiatalok
2022. febr. 17. 17:58
 4/28 anonim ***** válasza:
6%

Csak azt nem értem, minek ezeket a felesleges köröket végigjátszani.

Ne a szüzességet becsüljük bennetek, mert az nektek mindegy.

Ne akarjunk egyből komolyat, mert az taszító.

Ne a védtelen nőt lássuk bennetek, hanem a felnőtt, önálló és érett nőt.

Oké. Akkor éretten, felnőtt módjára, félretéve minden társadalmi elvárást, térjünk a tárgyra: ha bejövünk egymásnak, dugjunk. Ennyi.

2022. febr. 17. 18:01
 5/28 anonim ***** válasza:
90%
mert a neten mindenki sokkal bátrabb, mint szemtől szembe. nincs tét, nincs direktbe leégés. a készségei pedig maradnak "ha 10000-ből 1 igent mond, már megérte" szinten, azt meg nem veszi észre, hogy egyrészt ő maga, másrészt a többi hasonlóval együtt az ismerkedési kultúra hova alacsonyodik ettől a hozzáállástól
2022. febr. 17. 18:02
 6/28 anonim ***** válasza:
35%

Tindereztem egy rovid ideig. 3 matchem lett. 1 kamu volt, egy nem valaszolt es 1 volt, akivel beszeltem, aztan a megbeszelt randi elott ghostingolt.

Lehetne, hogy normalis pasikat valasztotok, de lathatoan az nem kell pl. neked sem. Ezt valasztottad, ez kell. Es ezeket a sracokat valasztja 100 masik csaj is, amibol 20-al ugyis azt csinal, amit akar. Akkor, miert beszeljen veled szepen es miert becsuljon meg, ha masoktol barmit megkaphat?

2022. febr. 17. 18:02
 7/28 anonim ***** válasza:
89%
az ilyen frusztráltakat kell elkerülni, mint #4-es.
2022. febr. 17. 18:04
 8/28 anonim ***** válasza:
26%
#7: Az oszinteseg nem frusztracio. Az sem, hogy az illeto elmondta a velemenyet a temarol. Az viszont frusztraciora utal, hogy beszoltal neki. Ha annyira nem szimpi, akkor ne irogass neki, hanem keruld el.
2022. febr. 17. 18:06
 9/28 anonim ***** válasza:
22%
7# En csak arról beszélek, hogy ne tegyünk úgy, mintha a holtodiglant keresnénk a tinderen.
2022. febr. 17. 18:06
 10/28 anonim ***** válasza:
8# Köszönöm!
2022. febr. 17. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!