Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha korán van szex, abból nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha korán van szex, abból nem lesz kapcsolat?

Figyelt kérdés
Felnőtt fejjel azt gondolnám, nem ezen múlik, de kíváncsi vagyok a válaszaitokra, tapasztalataitokra!

2022. febr. 15. 16:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Nem ezen múlik.

Az emberek egy része nem akar komolyat, csak szexet. Náluk mindegy, hogy mikor lesz az első, ha csak szexet akartak, akkor nem változtat a dolgon.

Az emberek egy másik részénél meg úgy megy, hogy a másik csak szexet tud nyújtani nekik és ha ez megvolt, meg is szűnt a vadászösztön és lapoznak.

2022. febr. 15. 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

Sanszos. Volt egy pasas, 1 hónap után feküdtünk le, de sajna reggel 6-kor. Nem jöttünk össze.

Egy másik pasassal egy diszkóban ismerkedtünk össze, az aznap estét együtt töltöttük, és sok-sok éve együtt vagyunk.

Szóval igen, szerintem ha korán reggel van szex, akkor abból nem lesz kapcsolat...

2022. febr. 15. 16:59
 3/12 anonim ***** válasza:
18%

Attol még lehet csak sz.r

A pasik hajlamosak azt hinni hogy elegendo csak a f.rkukat tenni a kapcsolatba

Mi igy jártunk kb egy évet hogy korán volt szex és végig önző smucig volz velem es lekezelt.

1 ev utan otthagytam a p.csába akkor meg sírva rívva akarta lehozni a csillagokat. Vásárolgatott meg akart venni, segitett mindenben, szerelot intézett, eljott velem mindenhova, elvitt mindenhova, jatszotta az agyát.

Na mondom kapcsolatban hogyhogy nem volt ilyen a gyökér?

Kidobt ujra es ujra amigcsak könyörgött.

Valamiert a pasikban az a téveszme él ha megkap akkor nem kell beletennie semmit a kapcsolatba. Plane ha korán van szex.

2022. febr. 15. 17:13
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Én nem húztam az időt soha.

A szex fontos, hogy működik e stb

Szinte minden pasimmal az első randin volt szex

És nem ez befolyasolta azt hogy hogyan alakult tovább

A jelenlegi párommal is az első találkozón szinte azonnal volt szex, ennek már több éve és van egy kisfiúnk is.

2022. febr. 15. 17:13
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
*kidobtam ujra es ujra
2022. febr. 15. 17:14
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

"kisfiúnk"

Jesszus

2022. febr. 15. 17:15
 7/12 anonim ***** válasza:

A korán nem azt jelenti, hogy (ahogy valaki írta) reggel 6-kor?

Első randin lefeküdtünk, 7 éve vagyunk együtt.

2022. febr. 15. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi már ismertük egymást korábban is de az első hivatalos randinkon volt szex és 10 éve vagyunk együtt, nem ezen múlik.
2022. febr. 15. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Első randin szex volt, 6 éve együtt, idén házasodtunk.
2022. febr. 15. 21:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy csak a véletlen, de belém akik szerelmesek voltak azokkal mind később volt csak szex.

Akivel az elején, azok nem vettek túl komolyan. Valahogy a vágyakozás, hogy megkapd a másikat az kellett mindig.

2022. febr. 15. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!