Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legjobb társkereső?
Figyelt kérdés
A tinderen és a badoon kívül. 20/f2022. febr. 14. 19:49
1/4 anonim válasza:
Ha ronda vagy, akkor egyik sem jó, ha jól nézel ki akkor meg tökmindegy.
2/4 anonim válasza:
Nos, én itt az oldalon többre jutottam, mint az említett társkeresőkön.
3/4 Noren1989 válasza:
Gyk. Egészkonkrétan 2kapcsolat, 4szexpartner.
A badoo 1kapcsolattal àldott meg.
Twoo kettővel.
Tinder kerekegész nullàval.
4/4 anonim válasza:
Az összes egy hulladék, Badooról csak ilyen komolytalan randik voltak max azon kívül semmi. Gyakorin már komolyabban sikerült ismerkedni 2x is régebben, de felhagytam vele, mert szerencse játék az egész.
Azóta meg már áttértem Facebookra meg az utcai ismerkedésre, mert azoknak több értelme van idáig, máshol nincs szerencsém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!