Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány évesen fogtok elkezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen fogtok elkezdeni apukának való férfit keresni?

Figyelt kérdés
Milyen viselkedés előny?
2022. febr. 13. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Sehány. Nem kell tenyészbika.
2022. febr. 13. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
45%

Soha. Gyűlölöm a pulyákat, nincs szükség apuka alkatra, mert én sem vagyok anyukának való és minden porcikám irtózik a gondolattól, hogy az legyek valaha.

Komoly kapcsolatot meg azóta keresek, hogy az eszemet tudom, mindig is társat akartam, normális partnert, ezt úgy néz ki, meg is találtam.

2022. febr. 13. 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:
14%
24-26
2022. febr. 13. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, a mostani barátom nem mondanám, hogy "apukának való", de nem bánnám, ha tőle lenne gyerekem. Az első barátom alkalmasabb lett volna rá, de vele meg paranoiás voltam attól, hogy véletlenül terhes leszek. De még nem akarok gyereket, majd 30 után komolyabban elgondolkozom rajta. De én azt szeretném, hogy önállóan is fel tudjam nevelni a gyerekemet, és ne függjek senkitől anyagilag vagy máshogy.
2022. febr. 13. 21:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem így gondolkodtam. Mikor megtaláltam a megfelelő férfit, akkor tőle elkezdtem gyereket akarni. Ha nem lenne ez a konkrét férfi, akkor még mindig nem akarnék. (Vele 20 évesen találkoztam, most 25 vagyok, és már próbálkozunk.)
2022. febr. 13. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok annyira gyereket, hogy erre keressek partnert. Magamnak keresek társat és amire együtt kedvünk lesz, az lesz. Lehet, belőlem sem lesz soha anya semmilyen szempontból. Majd együtt kitaláljuk.
2022. febr. 13. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez alapján keresek párt, mert nem szeretnék gyereket.
2022. febr. 13. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Max nekem lehetne az apukám, mert gyerek nem lesz.
2022. febr. 13. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem ez határozza meg. Utóbb alakul ki, hogy ki alkalmas erre. De ez még ráér.
2022. febr. 13. 22:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Sosem kerestem.
2022. febr. 14. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!