Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randisminket hol és mennyiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randisminket hol és mennyiért csinálnak?

Figyelt kérdés
Nem tudok sminkelni, próbáltam többször is de nagyon csúnya.
2022. febr. 11. 16:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem sminkesz, akkor felesleges most sminkben menni. Ha összejöttök (szurkolok!) akkor úgyis magad miatt fog szeretni, nem egy egyszer látott smink fog dönteni.
2022. febr. 11. 18:23
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem kellene bonyolult dologra gondolnod. Csinald a kovetkezoket es az arcod magatol kisminkeli magat.

1.arcradír ,vizzel lemos

2.arctonik pamacsra, arcot letorol

3.primer ( ez egy kremszeruseg smink ala)

4. Cc krem ( ez szinezett hidratalo krem )

5.sminkfixalo ecsettel arcra(puderszeruseg)

6. Szempillaspiral valami egyszeru, nem extra hatasu mert azzal nehezebb banni. Meg a 5 eves lanyom is fel tudja tenni a simat.

6. Szajfeny. Nincs konturja, elronthatatlan.

7. Parfum a ruhadra, hajadra, kesz is.

2022. febr. 11. 18:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom merre laksz, de Budapesten rengeteg kozmetikus vállal sminket. Azontúl hogy megcsinálja, meg is tanít pár apróságra közben.

Ezenkívül persze tanfolyamok is vannak... de azt szerintem youtuberól is meg lehet tanulni.

Egyébként meg úgy menj ahogy jól érzed magad, ha sminkben magabiztosabb vagy akkor sminkelj (ez esetben sminkeljenek)

De azért mindenképp valami natúr vagy szolidabb sminket kérj, mert ha full filmsztár sminkben jelensz meg az egy kicsit félrevezető is lehet, meg néhány srác nem is szereti a túl erős sminket.

2022. febr. 11. 19:29
 14/15 anonim válasza:

MAC üzletek!! :)

Utána a smink árát le is vásárolhatod. Azt hiszem, a Douglasban is így van, de ott nem tudom, mennyire jók sminkben.

2022. febr. 11. 23:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem sminkelsz egyébként, akkor csak egy randira ne sminkeltesd ki magad. Ha te szeretnéd tudni megcsinálni, akkor gyakorolj. Én hétköznap semmi alapozót, korrektort, ilyesmit nem teszek fel, csak kihúzom a szememet, szempillaspirál, és kész. Ehhez pedig bőven találsz tippeket youtube-on. Ultimate tipp, vannak sminkes szalagok, amiket a szemedhez (pontosabban alá) ragaszthatsz, és máris tudsz szép vonalat húzni. Sminklemosó kendővel is meg tudod igazítani. Én tapasz helyett simán egy tubusos krém vonalát szoktam használni, hogy egyenes legyen a vonal (bár ez nekem csak akkor kell, ha szemhéjpúderrel csinálom a foxeye-t).
2022. febr. 11. 23:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!