Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy kicsordult a könny amikor összejöttetek?
Általában ilyen érzelmet olyankor váltanak ki az emberből, ha már bőven van történet. Általában bőven benne a kapcsolatban, lehet az bánattól vagy örömtől.
Volt-e részetek olyanban, hogy valaki megkönnyezett akkor, amikor a kapcsolatotok elkezdődött?
Tehát első csók alkalmával, vagy első szex alkalmával, vagy még mindezek előtt, amikor az egyik fél bevallotta a vonzalmát, érzelmeit (ami esetleg már régóta el volt fojtva benne).
Ha volt ilyen, hogyan történt, mitől volt? Kínos volt ezt látni, a másik felet elérzékenyülni, vagy emlékezetes? Vagy ha saját élmény, milyen volt?
Egy alfát kosaraztam ki folyton mert nem akartam jo pasival jarni.
Annyira rengeteget kuzdött értem, hogy amikor elérte végre a célját es megkapott, szex utáb könnyezve mondogatta hogy szeretlek szeretlek szeretlek.
Millio sztori lement addig azt hosszu lenne leirni
Nekem felemelő érzés volt ezt kaoni mert addigra már én is szerelmes lette
2.voltam
Nekem kis túlzással most csordult ki, amikor az #5 választ olvastam😂 10 év plátói után most kellett elengedném végleg. Nem vagyok egy sírós típus, de ha egyszer összejönnénk(lehetetlen kategória), tuti, abba se tudnám hagyni a bőgést.
Amúgy eddig épp fordítva áll a mérleg. Kapcsolat végén volt sírás, ha szerelmesen történt.
Csak olyan volt szakitaskor hogy kicsordult a az örömkönnyem hogy végre megszabadultam tőle...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!