Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégsem tetszem neki? Ti ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégsem tetszem neki? Ti ezt mire vélnétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Randiztam egy sráccal, 2 hetes internetes beszélgetés után. A randi nagyon jó volt, setáltunk és rengeteget beszélgettünk, hülyéskedtünk.

Az elköszönés elég hosszúra sikerült, vagy 10x elköszöntünk, de valamelyikünk mindig hozott témát még fel..🙄

Még aznap felhívott este a tali után nem sokkal,beszéltünk elég sokat telefonon☺️ Folytattuk a témázgatást, hülyéskedést. Ez volt 1 napja. Azóta mintha elvágták volna köztünk a dolgokat. ( másnap végül este írtam neki, beszéltünk pár szót de ennyi)

Nem tudok mire gondolni sem, értelmes, vicces, szép lánynak gondol, ráadásul ha gáz a randin neki valami nem hív fel rögtön utána még beszélni.

Mire gondolnátok?

Csak hagyjam, és zárjam le magamban?

2022. febr. 7. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Én szeretem, mostani párommal is igy indultunk itt, folyton irkált, imádtam
2022. febr. 7. 22:26
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem lógok rajta

Pont ez érdekel hogy egy szuper két hét és randi után ami után még majdnem 2 órát telefonáltunk.. mi történhetett

2022. febr. 7. 22:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Mennyi idő telt el a 2órás telefon hívás óta?
2022. febr. 7. 22:29
 14/16 A kérdező kommentje:

Az volt szombat este

Vasárnap estefelé kerestem, beszéltünk egy keveset

Majd ma is munka miatt hivatalosan emailben!:D

2022. febr. 7. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Elég töketlen a srác.
2022. febr. 8. 11:40
 16/16 anonim ***** válasza:
39%

“Ez volt 1 napja. Azóta mintha elvágták volna köztünk a dolgokat”

Jóságos Isten!

Mégis hogy gondolod? Szüntelen a telefonját lesi, hogy a nap 24 órájában rendelkezésedre álljon?!

Anno telefonunk sem volt, csak a munkahelyen. Hetente egy-kétszer találkoztunk.

Közben mindenki élte az életét, tanult, dolgozott, család, barátok, olvasás, hobbi, művelődés.

Nem lihegtünk állandóan egymás nyakában, mint ahogy ma már a wc-re sem mehet ki szerencsétlen, mert már követeli a pióca sms-ben, messengeren, hogy hol vagy, mit csinálsz, miért nem válaszolsz öt perce... stb., stb.

Akkor mikor élsz? Mikor építed magad?

Egyáltalán nem írtam volna rá. Megelégedtem volna az intenzív ismerkedési szakasszal, a tartalmas, jó hangulatú találkozóval, a még aznapi visszacsatolással, hogy neki is élmény volt.

Aztán hagytam volna békén, hogy leülepedjen benne, hogy legyen ideje feldolgozni, felismerni, hogy hiányzom-e, ösztönzi-e az újabb randevúra.

Igen is, szükség van időre, hogy az impulzusok megérjenek. Ezt nem is kell boncolgatni.

Elemi dolog. Úgy kezdődik, hogy elkezdi érezni a hiányodat, maga elé idézi a nevetésedet, a derűdet, hogy csinos vagy, értelmes vagy, stb.

De te nem hagyod beérni, te azonnal rátapadsz, mikor még nincs mindennel és önmagával tisztában.

Az egy dolog, hogy két hétig beszélgettetek. Akkor csak a szöveg van előtte.

De a személyes kontaktus mindent visz. A metakommunikáció sokszor többet elárul valakiről, mint amit mond.

Ne hívd. Várj. Ez nem játszmázás, hanem a másik aurájának a tisztelete. Adni kell időt, adni kell teret.

Ez bölcsesség.

Akkor már aggódhatsz, ha nyomulsz minden nap, vagy naponta többször erőlteted, s ő azt mondja:” Időt kérek. Majd jelentkezem”.

Na, az fogja azt jelenteni, higy többet nem fog.

2022. febr. 11. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!