Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat mennyire zavarja, ha nőnek hiányzik egy látható helyen foga?
Figyelt kérdés
Már eldöntöttem, hogy megcsináltatom híddal, de most meg attól félek, hogy az lesz túl látványos.
Úgy általában mennyire zavaró egy hiányzó fog?
2022. febr. 7. 12:49
2/13 anonim válasza:
Nekem meg több van mint kellene, kiegêszítenénk egymást 😅
3/13 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hiányzik egy foga valami miatt, de amúgy egészséges, fehér fogai vannak vagy az egész fogsora sárgás, szuvas, igénytelen.
5/13 anonim válasza:
# 2 az asszony tudja, hogy fogatlan nőknek írogatsz?
6/13 anonim válasza:
Nem írogatok senkinek, és a válaszom is feltételes módban van :D
7/13 anonim válasza:
Legelöl, látható helyen (főleg felül) nagyon zavaró, hátul, oldalt nem annyira.
8/13 A kérdező kommentje:
4-es fogam hiányzik egyébként, többi egészséges.
2022. febr. 7. 13:32
9/13 anonim válasza:
Nekem hátul hiányzik egy, volt rajta ideiglenes korona, de annyira rossz volt. Hiába mondtam, hogy magas, azt mondták, többet nem tudnak levenni belőle. Most gondolkodom, hogy megcsináljam, vagy egyedül maradjak.
10/13 A kérdező kommentje:
Hátul hiányzik egy fog azért mégis miért maradnál egyedül...
2022. febr. 7. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!