Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sikerült nektek rágógumizással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült nektek rágógumizással becsajoznotok?

Figyelt kérdés
Elősegítette, hogy kiemelkedjen az állkapcsotok, markáns legyen az, és az azelőtti teljes sikertelenség átmenjen az új állkapoccsal sikerességbe?
2022. febr. 5. 09:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

10

De, az állkapocs a legfontosabb külső tulajdonság egy férfiben, utána a szemek meg a szakáll.

2022. febr. 5. 13:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Mégegy frusztrált férfiak által kitalált egybites baromság.
2022. febr. 5. 13:50
 13/21 anonim ***** válasza:
A vadász szemekre gondolsz, gondolom… Azért a férfitársaidon csak látod, hogy az is lehet jóképű, akinek ezek nincsenek meg, ugye?
2022. febr. 5. 13:54
 14/21 A kérdező kommentje:

13

Igen, de sokkal ritkább. Annak feltűnően jó az állkapcsa meg fejformája.

Őszintén, amikor állkapcsos meg vadásszemes haverral mentek ki szórakozni a csajok tapadtak rájuk, alig tudták levakarni őket.

Tehát már az alapján amit a saját szememmel láttam, az a legkeresettebb tulajdonság férfiben.

Szerintem ez az ősi időkhöz kötődik, azt gondolják a nők róluk, hogy jobban meg tudnak verekedni egy másik hímmel vagy vadállattal amiért olyan az állkapcsuk és szemük. VAgy nem tudom.

2022. febr. 5. 14:12
 15/21 anonim ***** válasza:

Itt egy chad. Beléjük vagytok szerelmesek incelkék?

Amúgy ez a srác egy nagyon érdekes karakter. Vonzza a szemet, mert annyira különleges, annyira más. De nem tartom szépnek, nekem ezek az arcvonások durvák. Nem tudom elképzelni hogy bújok oda egy ilyen archoz és hogy puszilgatom.

Ő egy amerikai énekes, félvér, őslakos és francia szülőktől származik.

[link]

2022. febr. 5. 14:28
 16/21 A kérdező kommentje:

Igen, ez is nyilván Chad de nem high tier.

Az, hogy állkapocsról beszélek nem azt jelenti, hogy idétlenül és aránytalanul nagy, hanem hogy látható és az állvonal jól kivehető azzal szemben amikor az áll eltűnik a húsban vagy zsírban.

[link]

Nézd például ezt. Látod a különbséget? Melyiket választanád? :)

2022. febr. 5. 14:43
 17/21 anonim ***** válasza:

#16 egyiket se. A photosoppoltnak is megmaradt az a kis szolid, kedves, sorozatgyilkos tekintete. Rémes az is.

A tokára meg annyit tudok mondani, hogy le kell fogyni. Egyből előtűnne a legtöbb pasinál a normál, férfias állkapocs.

2022. febr. 5. 14:50
 18/21 anonim ***** válasza:

16:

De itt nemcsak az áll van, hanem a homloka és az orra is másmilyen lett. Ez így nem korrekt példa.

2022. febr. 5. 14:56
 19/21 A kérdező kommentje:

17

Igen, de ha ilyen pici az állkapocs akkor úgy 40 kilóra kellene fogynia ami nem egészséges.

Te járnál 40 kilós pasival egyébként?

2022. febr. 5. 15:23
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 a képen lévő gyógyegér fej - bocs az érintettektől - nem olyan gyakori. A legtöbb pasi csak pufók, és ott van alatta a normális áll. Nem a képre írtam a fogyást, mert szegénynek szemmel láthatóan nincs szüksége rá, hanem amit írtál, hogy "az áll eltűnik a húsban". Ez a túlsúly. A képen lévő fickónak a fogaival és a harapásával van problémája, fogszabályozó mindenképpen kéne neki, és nem kizárt hogy műtét is, az előreharapása miatt, de ez nem plasztikai műtét. A szájsebész és a fogorvos csodákat tesz!
2022. febr. 5. 15:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!