Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1 hét után szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hét után szerelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy srác aki nekem első látásra szerelem volt, majd egy nap chaten beszélni kezdtünk, 1 hét után szerelmet vallott,viszont ő olyan mint én, személyiségileg is, és rengeteg a közös dolog, létezik ilyen?, hogx egy srác 1 hét után szerelmet valljon?.mit gondoltok erről?.

19/L

2022. febr. 5. 09:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mióta ismered?
2022. febr. 5. 09:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha régóta ismer mint embert és az 1 hét csak randi időszak, akkor lehet benne valami!
2022. febr. 5. 09:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként fura lenne!
2022. febr. 5. 09:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét után még nincs szerelem. Fellángolás van, ami sokszor olyan hamar kialszik mint ahogy kigyúlt. Ezért nem vall az ember szerelmet ilyen könnyen ahogy idősödik, mert megtapasztalta, hogy mi a különbség.
2022. febr. 5. 09:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Most fogunk találkozni, hogy jobban megismerjük egymást,mivel ez derült égből villámcsapás volt, csak gyanakszom hogy ilyen hamar elmondta az érzéseit.
2022. febr. 5. 10:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Azt még nem mondta hogy szeretlek, szimplán azt mondta el mit érez irántam, és hogy több vagyok neki mint egy szimpla barát. Csak ezt a gyorsaságot nem értem.

(1 hete ismertem meg.)

2022. febr. 5. 10:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor ne értsd félre ha szeretné kimutatni a vonzalmát!
2022. febr. 5. 10:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Neked első látásra a szerelmed lett, tőle meg gyorsnak tartod, ha egy hét után?
2022. febr. 5. 10:45
 9/11 A kérdező kommentje:
8#, igen, de én nem írtam meg neki, én még vártam hogy jobban megismerjük egymást, csak ő hamarabb közölte, és régi volt barátom is maximum 4 hét után kérdezte meg., de ezt vele is megbeszélem, megkérdezem miért döntött ilyen hamar így, nem szeretnék újabb csodást.és ő tényleg a tökéletes lenne számomra., de azt sem akarom hogy csak kihasználjanak ezért elővigyázatos vagyok.
2022. febr. 5. 11:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Csalódást*
2022. febr. 5. 11:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!