Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik randin szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randin szoktatok csókolózni,vagy mikor jön el a szex ideje nálatok?

Figyelt kérdés

Nyilván partner és helyzetfüggő,de kíváncsi lennék.

Első randin van aki szerint a csók is túlzás,máshol már szex is van,szóval nagyon változó.

2022. febr. 2. 11:15
1 2 3
 1/26 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
89%

Nem ennek indult, az első randin lefeküdtem a férjemmel. Én, aki nagyon konzervatív, az első fiúmmal is 1 évet vártam, mert nem éreztem hogy kész vagyok.

Ennek már 10 éve. Na, hát, megláttam, és nem bírtam a vííremmel :D

Azóta is úgy tetszik, mint anno, ember legyen a talpán, aki nemet tudna neki mondani. :D

2022. febr. 2. 11:19
 2/26 anonim ***** válasza:
89%

Pont ahogy írtad, partner és helyzetfüggő.

"Exemmel" valahol a 4. randin csókolóztunk és 2-3 hónap randizgatás után feküdtünk le valahol a 8-10. randin. Utána érdeke módon már nem voltam izgi. :'D

Férjemmel első randin csók, második randin szex, aztán azóta is a tenyerén hordoz.

Én amúgy nem szoktam ezt túlmisztifikálni, ha akarok szexelni, akkor fogok szexelni, a tapasztalat azt mutatja, hogy nem múlik ezen semmi egy friss kapcsolatban.

2022. febr. 2. 11:19
 3/26 A kérdező kommentje:
1-es, van az úgy mikor az ember nem képes ellenállni :D ebből is látni,hogy nem mindig rossz az ha az első alkalommal szex van :)a tiétek jó példa erre.
2022. febr. 2. 11:25
 4/26 A kérdező kommentje:

2-es ezzel én is egyetértek,hasonlóan gondolom. Ha szeretnénk úgyis van és lesz is :)

Ha valaki komolyan akar az akkor is akarni fog ha az első lefekszik vele a nő. Ha komolytalan akkor a 10. randiig várva is le fog tojni.

2022. febr. 2. 11:28
 5/26 anonim ***** válasza:
Pontosan
2022. febr. 2. 11:29
 6/26 anonim ***** válasza:
68%
Helyzetfüggő, bár nekem túl nagy tapasztalatom nincs, első kapcsolatomból lett házasság. Még nem is jártunk, amikor már csókolóztunk. Randis időszak kb nem is volt, ismertük egymást futólag. A szexszel vártunk egy hónapot, hogy felkészüljek, mert előtte nekem nem volt senkim. Mégis elég spontán történt. Szóval, nincs erre szabály.
2022. febr. 2. 11:31
 7/26 anonim ***** válasza:
48%
Általában a 3-ik 4-ik randi környékén volt szex. A vőlegényemmel viszont sikerült az első randi első órájában csókolozni, a nap végén meg le is feküdtünk. Én akkor azt gondoltam ezt most nagyon jól elrontottam, keresni se fog. De szerencsére nem így lett azóta is nagy a boldogság.
2022. febr. 2. 11:44
 8/26 A kérdező kommentje:
Jó olvasni a sok pozitív tapasztalatot. Általában pont az ellenkezőjét szokták sokan gondolni :)
2022. febr. 2. 11:59
 9/26 anonim ***** válasza:
29%

Volt akit egy éve fűzök és most értünk el a megismerkedéstől az ágyig pár napja :D

De van akivel szinte az első randin összefeküdtünk

Ezt magadban döntsd el :P

2022. febr. 2. 12:08
 10/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm 9-es :))) Én is úgy csinálom ahogyan jól esik és ahogy mind a ketten szeretnénk. Nincs gondom a korai szexel csak érdekelt másnak mi a véleménye :)

Azért az 1 év nem semmi :D

2022. febr. 2. 12:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!