Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ezek lennének a női elvárások, ki tud nekik megfelelni?
Figyelt kérdés
A she.hu egy gigantikus elvárás csomagot tárt elénk, vajon van olyan pasi aki ennek mind megfelel?
2022. febr. 1. 19:31
1/30 anonim válasza:
:D
Ezeket a npi magazinokat csak akkor látom, mikor egy férfi belinkeli ide. Szerintem az olvasóik 80% pasi :D
2/30 anonim válasza:
A cikk írója férfi, ott a neve a bal felső sarokban, de egyébként is lejön róla, hogy ez csak vicc akar lenni. Mondjuk 80 IQ alatt önigazolásnak tökéletes :D
3/30 A kérdező kommentje:
Nem igazán olvasom, ezt a gyöngyszemet a Google-ban találtam. De egyszerűbb elviccelni a kérdést, mint válaszolni rá, amely leleplezi a nőket. Szánalom.
2022. febr. 1. 19:36
4/30 anonim válasza:
Mivel a költő is viccnek szánta, nem tudunk mást csinálni…😄
5/30 anonim válasza:
Tessék, itt egy komoly válasz: nem, nem ezek a női elvárások.
Jó éjt.
6/30 anonim válasza:
1/5
Inkább az öregasszonyok olvasnak ilyet, meg a kismamák. Egyik se nagyon keres már férfit, így ezek a cikkek értelmetlenek.
7/30 anonim válasza:
Egy 2016-os cikk? Eddig vártál a kiposztolással vagy szándékosan erre kerestél rá? Miért?
Mert én magamat megértem, hogy egy csomó régi hülyeséget találok a neten, de hogy mások is...?
8/30 anonim válasza:
Aha, szóval ti tartjátok életben ezeket a papírgyűjtésre való lapokat!
9/30 A kérdező kommentje:
Senki sem válaszolt.
2022. febr. 1. 19:49
10/30 A kérdező kommentje:
Cáfoljátok meg, ha tudjátok.
2022. febr. 1. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!