Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet aranyásó típusú lányokat találni?
4#-es és hasonlók! Nem kell játszani az értetlent, gondolom a randikon sem ezt a bugyuta oldalatokat mutatjátok: mindenki pontosan tudja és érti, mit jelent az aranyásás = pénz miatt a másikkal lenni.
Mit kell ezen definiálni?
Érdekes, máskor nem okoz problémát a definíció megalkotása, amikor a nőket éri valamilyen rossz tapasztalat: akkor egyből megvan a férfi erőszak és a többi definíció.
B+
Gondolom tudod, hogy ahhoz sok pénz is kell. Nem tudom az árakat, de én havi 5 millió fölötti bevétel környékére tippelem azt az összeget, amikor egy gold digger már megáll neked.
Amúgy meg régen puccos szórakozóhelyeken lehetett ilyenekbe belefutni. Itt Pesten Symbol VIP... Ha ilyen helyekre nem tudsz bejutni, akkor meg nincs is miről beszélni.
13
Ha elvárom, hogy a pasi fizessen a rabdikon, arra (te pl tuti) van aki azt mondja, az aranyásás....mas férfiaknak ez pl meg alap!
Ezért kertem definiciot
16# Örülök, hogy nem ismersz, de máris tudod, hogyan viszonyulok a randiköltségekhez :) Egyébként nem gondolom, hogy az, hogy a férfi fizet egy randin, az aranyásás, szerintem ez egy (amúgy szép) gesztus a nő irányába, HA (!) a nő nem szándékosan arra utazik, hogy meghívassa magát, aztán lekopjon. Itt a szándék a lényeg, nem az összeg.
Egyébként én még csak nem is ítélem el az aranyásást, ha az két felnőtt ember szabad akaratából történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!