Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átbeszéljem vele, vagy felesle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átbeszéljem vele, vagy felesleges?

Figyelt kérdés
Egy rövid Magyarországi látogatást és egymásba habarodást követően a férfi felmondott külföldi munkahelyén, most pedig több EU-s és nem EU-s országban keres állást. Sokat beszélünk azóta is, viszont az nem került szóba, hogy mit kezdenénk egymással, mert a chatelés ha végül más országba menne, csak nehezíti a dolgokat. Nem tudom, elmondjam-e hogy beleszerettem, vagy amennyire káoszos az élete, ez lenne neki a legutolsó.

2022. jan. 27. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Buta liba vagy! Kamu az egész! Bele ne menj ilyenekbe mert csak rossz sülhet ki belole! Normalis pasiba kell beleszeretni ezt engedd el szerintem!

Ne legyél hülye!

2022. jan. 28. 01:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Csak allampolgarsag nem artana neki.

Olyan helyek ahova nem kell munjqvallalasi engedely

Gondolom torok vagy roman stb

2022. jan. 28. 06:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Várj, nem értem. Megismert téged, emiatt felmondta a külföldi munkahelyét (ha volt neki egyáltalán...), gondolom azért, hogy veled lehessen, erre másikat keres külföldön.. Én értem félre?
2022. jan. 28. 07:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz átbeszélni vele? Teljesen felesleges. Majd ha rendezte a dolgait, és még mindig megőrül érted, akkor biztosan keresni fog.
2022. jan. 28. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sem értem a kérdést. Ha másik EU-s országba megy dolgozni, mint ahol most dolgozik, az mit változtat az eddigi chatelésen? Vagy eddig Mo.-n dokgozott, és most menne külföldre? Akkor milyen rövid látogatásról van szó? Vagy azt akarod mondani neki, hogy külföldről jöjjön Mo.-ra dolgozni?
2022. jan. 28. 12:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Külföldön dolgozott, Magyarországra kirándulni jött. Felmondott a munkahelyén, és most más országba költözik (egyelőre még nem tudja, hova, munkahelyről függ), Magyarországon is nézelődik állás után. És igen, én örülnék neki, ha itt tudna dolgozni.
2022. jan. 28. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
És mi tart vissza attól, hogy ezt elmondd neki?
2022. jan. 28. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta, kérdező?
2022. nov. 13. 09:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!