Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cica, van már gazdád? (Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cica, van már gazdád? (Mit válaszolnál erre? )

Figyelt kérdés
Szóval sok helyen olvastam,hogy ismerkedéssel kapcsolatban ezt írták válasznak.Én beleéltem magam,hogy vajon mi lenne,hogyha hirtelen oda jönne hozzám egy fiú és megkérdezné..XD Szerintem meg sem tudnék mukkanni..először aranyosnak gondolnám aztán meg kiakadnék,hogy milyen gazda? A francokat akard irányítani..:) Szóval ti mit válaszolnátok?*szituációs gyakorlat*
2010. szept. 9. 20:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Utálom a macskákat. Buták, rondák, nyúlnak mint a nyál, hízelgős érdekdögök, akik még a nevükre sem hallgatnak. Én ezekből egyik sem vagyok, valamint, ha cicának hívnak kitör belőlem a vadállat és szeretek heréket szaggatni. 5 másodpercig még visszatudom fogni magam... 1..."

Én ezt szoktam válaszolni :D. Betanultam XD. Nem tudom miért de engem imádnak evvel a f@sz dumával leszólítgatni. Ez a szöveg általában hatásos szokott lenni. Eddig 1 fiú várta ki az ötöt. Természetesen herét nem szaggattam de pofon vágtam és elküldtem a p*csába. Most komolyan, aki ilyen szöveggel képes odamenni egy lányhoz, aki tetszik neki az nem érdemel mást...

2010. szept. 9. 23:13
 12/15 anonim ***** válasza:
nyáúúú...nincs de már éhezem:P
2010. szept. 10. 13:17
 13/15 anonim ***** válasza:
"nyúlnak mint a nyál...?"
2010. szept. 11. 15:16
 14/15 anonim ***** válasza:

na kb 10perce irtak rám msnen h szija cica van gazdád?

-.- xdd azt mondtam hogy nincs és nemis keresekxd

2010. szept. 11. 17:38
 15/15 A kérdező kommentje:

Értem:) Köszönöm a válaszokat,szóval sokaknak ugyan ez erről a kérdésről a véleménye,mint nekem..:)

És mit válaszolnátok ha nem akárki menne oda hozzátok,hanem az,aki régóta tetszik nektek?

2010. szept. 11. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!