Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell a nőket felszedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell a nőket felszedni?

Figyelt kérdés

Nem jó az őszinteség az elején?

Azt kell érezzék, hogy valamit kaphatnak azáltal, hogy veled összejönnek? Hogy nekik megéri?

2022. jan. 26. 13:02
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

10

Nem, de nem tudom elképzelni, hogy van másféle nő aki nem házas és nem 50 éves.

2022. jan. 26. 14:12
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Rossz körökben mozogsz szerintem. Keress olyan csajokat, akik jártak iskolába és van családi hátterük is.
2022. jan. 26. 14:17
 13/36 anonim ***** válasza:
94%
Elég gáz ember vagy.
2022. jan. 26. 14:17
 14/36 anonim ***** válasza:

#11:

De ha ilyennek hiszed a nőket, miért akarsz egyet te is? Villantani akarsz a haveroknak? Anyucinak legyen kit bemutatni? Ha csak a szex miatt, akkor vegyél egy műpuncit! Még a guminő is felesleges, egy elemes zsebpunci mindent nyújt, amire szükséged van! A nőket meg hagyd békén.

Azt csak kíváncsiságból kérdem, hogy az miért jó, ha pl. azt hazudod, hogy gazdag vagy, és ez után az instacica meghívatja magát szégyenérzet nélkül pár drága koktélra?

2022. jan. 26. 16:23
 15/36 A kérdező kommentje:

14

"Azt csak kíváncsiságból kérdem, hogy az miért jó, ha pl. azt hazudod, hogy gazdag vagy, és ez után az instacica meghívatja magát szégyenérzet nélkül pár drága koktélra?"

Talán úgy fel lehet szedni? De nem feltétlen csak insta cicáról van szó. Az úgynevezett rendes nőknek is vannak elávársaik szerintem, és nem csak annyi, hogy légy őszinte és kedves.

2022. jan. 26. 16:27
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a rendes nőknek is vannak elvárásaik. Ahogy neked is. Pl a kinézeted jöjjön be neki. Legyél udvarias, kedves, érdeklődő. Elsősorban.

Anyagi elvárások: én nőként mindig azt szoktam mondani erre, ha már majdnem azt tudja hozni a kapcsolatba amit én, akkor már bőven jó. El nem tartok férfit és nem finanszírozom egyedül az összes programunkat sem pl.

2022. jan. 26. 16:30
 17/36 A kérdező kommentje:

16

De a kinézetem az nem rajtam múlik hogy nem lehet megérteni már?

A kinézeteddel születsz, nincs beleszólásod abba, ahogy kinézel.

Akkor mi a tököt tudsz csinálni?

2022. jan. 26. 17:05
 18/36 anonim ***** válasza:
Felszedni érdemes a hónalj alá nyúlva.
2022. jan. 26. 20:20
 19/36 anonim ***** válasza:
Az arcberendezésed és a magasságod amiről nem tehetsz. Az összes többi alakítható.
2022. jan. 27. 08:13
 20/36 A kérdező kommentje:

19

De pont ez a kettő ami a legtöbbet nyom a latban. A nők valamiért azokat a tulajdonságokat szeretik amik nem alakíthatók. :)

2022. jan. 27. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!