Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú az osztályban, de nem tudom, hogy én tetszem-e neki, mit kéne csinálnom, hogy észrevegyen?
OOOOlyan cuki, de kikezdett az osztálytársamal aki utána lelki traumába volt, de nagyon ari a pasi! Segítsetek!!
12 vok...
ne csinálj semmit, hogy észrevegyen
akkor talán majd észrevesz
az ilyen fiúk szívéhez, akit mindenki körülzsong, általában ez az egyetlen út
bár nem hiszem hogy egy 12 éves fiú főleg egy ilyen típusú komoly kapcsolatra vágyna, szóval ne ringasd magad illúziókba
Szia!
Először is sztem magadat tedd rendbe (külső, fogadd el magad, hogy pozitív kisugárzásod legyen, stb.) aztán viselkedj természetesen, mosolyogj sokat, a fiúra is, és egy idő után észre fog venni hidd el! De ne mássz rá, várd meg amíg ő jön oda hozzád egy idő után! Nekem ez 1-2 hét alatt sikerült ;)
De, mivel fiatalok vagytok, ezért pont ebben a korban szoktak menni az olyan "csúfolódások", hogy júúúúúúúj szerelmes biztos xy-ba! És a fiúk általában zavarba jönnek ilyenkor, letagadják az érzelmeiket. Szóval, ha azt látod hogy tetszel neki, de egy haverjától azt hallod hogy nem tetszel neki, akkor ne higgy a haverjának! A saját szemednek higgy!
Sok sikert drukkolok!
én pl. be vallottam...
kit érdekel a többi fiu:D::D:D:D
vissza lehet majd adni neki...:d
igaz két hétig készültem a tükör előtt
de bejött:D:D:D
amugy ne cisnálj semmi olyas mit...
beszélgess vele, mosolyog rá sokat és neki kérd ki a segítségétt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!