Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már elég lenne egy csinosabb gyári munkás lány felszedéséhez?
Figyelt kérdés
Havi nettó 560e fizetés
3 szobás lakás budapesten
Audi a4 ami nem hitelre lett vásárolva
Mindezt egy 27-28 eves ferfitol
2022. jan. 25. 13:29
31/66 A kérdező kommentje:
30. Ha ez valosagban tényleg így van akkor vajon miert tagadjak az itteni nő userek?
2022. márc. 9. 11:56
32/66 anonim válasza:
Én nem tagadom. Fontos a pénz! Te sajnos keveset keresel.
L23
33/66 anonim válasza:
Aki a pénzre hajt felejtsd el. Mert egyrészt milla fölött indul a dolog, másrészt csak kihasználnak, egy számító nővel aztán mire odajuttok hogy családot akarsz talál egy másikat aki 5x annyit keres mondjuk 20x bunkóbb de a pénz az pénz. Aztán pislogsz. Ahonnan vagy tovább lép a csaj, vagy ha nem bírja hogy nagyon paraszt akkor majd vissza kérezkedik hozzád, parkolónak jó leszel. Pénzel ne akarj hódítani, ez csak egy jó tanács, mert mindig lesz aki gazdagabb. Nem vagyok gazdag, 7 számjegyű erősen a jövedelmem (Így se érzem hogy "gazdag" lennék), soha nem mutattam, nem látszik rajtam, mások töredéke jövedelemből úgy rázzák a rongyot mintha milliárdosok lennének majdnem. Jókat nevetek rajtuk. Verik a nyálukat hogy vettek egy kamu rolexet 50-100k ért és a buta libáknak azzal vagiznak. Laikus meg meg nem különbözteti az igazit a kamutól. Tedd félre a pénzt hát mondjuk most nem tudom mibe kéne mert mindennel buksz. Még üzemanyagba se tudod mert egy rakat kúton nincs már üzemanyag sem. :) Ne költsd el számító nőkre. Ne is mutasd hogy gazdag vagy mert nem, azt se mutasd hogy mid van. Spec azonnal lekoptatom ha a pénzről és az anyagi helyzetemről kíváncsiskodik. Pont ezért drága randik sincsennek.
34/66 anonim válasza:
Szerintem mindenki költse arra a pénzét, amire szeretné, és ne csak "azért van kocsi mert kötelező" jelleggel éljen. Ha valakinek fontos a több milliós bélyeggyűjtemény, akkor költse helyette bélyeggyűjteményre. Sz_rd le, mit vár el a társadalom és tedd azt, ami a saját boldogságodat szolgálja. (törvényes keretek között, mielőtt valami 'okos' beleköt)
36/66 anonim válasza:
En nem csak kozep, de annal csinosabb gyari munkas lany voltam (sokak szerint) es az exem ugy szedett fel hogy az anyjaeknal elt, alkalmi munkai voltak es nem hogy kocsija de telefonja se volt.
Egyeb kerdes?
37/66 A kérdező kommentje:
Hany eves volt az exed?
2022. márc. 14. 21:58
38/66 anonim válasza:
Szerintem valójában prostit/színészt keresel, aki pénzedért cserébe szexel veled és eljátsza, hogy szeret. 50-100e/alkalomért találsz ilyen nőt a megfelelő oldalakon. Szívesen!
40/66 anonim válasza:
Bocsi, az is gáz aki igy akar bevàgòdni, meg az is aki azt hiszi ez az érték a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!