Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zsidó származású nö összejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsidó származású nö összejön szintén zsidó származású férfival aki nem ebben nött fel, nem tudott eddig róla?

Figyelt kérdés

Antiszemita kommenteket jelentem!

Mindig is a zsidó nök tetszettek, nem tudtam miért. 25. születésnapomon mondta el a nagymamám, hogy zsidók vagyunk. Azt tudtam hogy a szüleit megölték a háborúban, de jobban soha nem mentünk bele. Elmesélt mindent, hogy egy rokon hogy szöktette öket és azért éltek ott, mert elmenekültek. Anyukám azért született külföldön. Nagymamám félelemböl titkolta a származását, még az Anyámnak is felnött korában mondta el, de ö is nagyon félt, mert volt dolga antiszemitákkal az Apámmal kapcsolatban. Úgy döntöttek titkolni fogják elöttem is. Nekem sose volt gyanús, de sokszor bántottak a nevem miatt gyerekként, zsidóztak, én meg tiltakoztam, azt hittem az egy rossz dolog, ne csúfoljanak engem. Ennyire nem tudtam az egészröl semmit.

Most úgy gondolom már késö belemélyednem jobban a vallási dolgokba. Alapvetöen sok mindenben a zsidó hitnek megfelelöen neveltek fel, csak akkor nem tudtam mi az, nekem ezek a dolgok természetesek. Most van egy nagyon csinos nö aki tetszik nekem! Az apja izraeli, az anyja magyar zsidó származású. Hithüen élnek de modernül! Egy modern, jómódú család. A kiszemeltem is tartja a hagyományokat de maximálisan mai csaj. Kérdezgettem zsidó ismeröseimet, ök azt mondják felejtsem el a csajt. Föleg hogy izraeli az apja. Nem vagyok körülmetélve, már ez is nagy probléma lehet szerintük. A csaj sem biztos, hogy elfogadna így engem, hiába vagyok én is 100% zsidó származású.

Mit gondoltok? Van aku tudna egy-két tanácsot mondani?

2022. jan. 25. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak nem vallásos zsidó származású lányok is. Vagy ha már ennyire fontos, keress a neológok között, ők a legliberálisabbak, elfogadóbbak vallási téren is. Egy komolyabb, hagyomábytisztelő családban nem valószínű hogy elfogadnak, kivéve ha nem térsz meg. A körülmetélkedés pedig Isten parancsa volt Ábrahámnak, és a vele való szövetségkötés egyik jele. A zsidó identitás egyik sarokpontja.
2022. jan. 25. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ma már csak a nagyon vallásos zsidóknak számít, hogy zsidóval házasodjanak, abból is inkább a férfiaknak, hisz ez női ágon öröklődik.

Ráadasul te még az is vagy, szóval nemhinném hogy ez akadály lenne. Ha amúgy is szimpatikus vagy a lánynak, akkor a származásoddal- mégha eddig nem is tudtad- nyert ügyed van.

Egy nem vallásos, félzsidó nő

2022. jan. 25. 15:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Apja nagyon vallásos, az anyja nem tünik annak, nagyon modern. A csaj egy átlagos, modern, mai nö. Nem látok, hallok semmi nagyon-nagyon vallásos dolgot töle. Ami biztos, hogy Karácsonyt nem tartanak és zsinagógába járnak, ott házasodnak, stb. Kajálni mindenhol kajál a csaj, az apja csak kósert. Viszont ö is ilyen öltönyös típus, nem ortodox (eddigi ismereteim szerint ök járnak feketében, kalapban, stb de bocsánat ha tévedek). Gyakran járnak Izraelbe is. Pasijairól semmit se tudok.
2022. jan. 26. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!