Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kezdenétek katolikus pappal?
Vallásos emberrel soha.
A linkben szereplővel akkor sem, ha nem ez lenne a foglalkozása
Simán, de semmi komolyra. Kaland erejéig bőven beleférne, viszont mivel én nem vagyok vallásos, így egy pappal bármilyen komoly kapcsolat elég disszonáns lenne, még ha kilépne a rendből, akkor is.
A képen szereplő fickó mondjuk nekem pont bejön, de inkább az "őrnagysága" miatt, van valami fura kattanásom a katonákra.
De szerencsétlen nyomorék vagy te kérdező hogy ilyeneken agyalsz. Lebuktattad magad, hogy odáig vagy érte. :DDDD Menj, keress magadnak valakit aki kielégít és ne álomvilágban éld az életedet!
A papok nem fognak szóba állni nőkkel. Lehet hogy a sajtóból, meg a filmekből az jön le, hogy kacérkodnak a dologgal, a valóság teljesen más. Vannak kivételek persze, de tipikus csajos dolgokkal elég kevés az esély fogást találni rajtuk. A miénkhez szoktam járni dolgozni, segíteni neki, úgyhogy elég sokszor látom ahogy a nők úgy pattannak le róla mint gyorsvonatról a suzuki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!