Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kezdenétek katolikus pappal?
2022. jan. 24. 23:10
1/19 A kérdező kommentje:
NEM a linkben szereplő pasiról szól a kérdés, hanem általánosságban kérdezem.
2022. jan. 24. 23:11
2/19 anonim válasza:
Engem egy időben vonzottak, de ez inkább fétis. :(
3/19 anonim válasza:
Volt, hogy temetésen csak arra tudtam figyelni, mennyire édes a görögkatolikus pap. Nem volt tipikusan helyes, de az a kiállás!
4/19 anonim válasza:
Ateistaként nem kezdenék hívő emberrel, főleg egy pappal, akinek nyilván a hite egy kifejezetten jelentős része az életének, nem egy mellékes dolog.
6/19 anonim válasza:
Soha a büdös életben eszembe nem jutna. Kibékíthetetlen világnézeti ellentétek. Ugye, milyen meglepő, hogy egy nőnek is lehetnek elvei?
7/19 anonim válasza:
Soha, felőlem akár úgy is kinézhet, mint egy görög isten. Vallásossal soha nem jönnék össze. És nem várnék házasságig se a szexxel.
9/19 anonim válasza:
Igen😭
Igaz hogy elég ciki 2022ben ez a bohóckodás istennel, meg csodákkal, meg mit tudom én még mi mindennel, de van valami regényes az ilyen "tiltott gyümölcs" viszonyokban. Főleg hogy ebben az esetben nem egy harmadik fél kárára megy a dolog.
Bár talán még is tennél is hihetetlenebb felvetés, hogy léteznek csábító papok.
10/19 anonim válasza:
Ateistaként biztos nem lenne szerencsés, nem lenne jó vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!