Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíccsetek pls. Mindenki írhat nyugottan? Bővebben lent.
SZerintem meg ne csak a haver csajára ne hajts rá hanem más idegen csajára sem!!
Egy büdös féreg vagy akkor!!!
hát ha a lány jeleket ad akkor kérdezz rá viszont szerintem annak semmi értelme,hogy a lány megcsalja veled a barátját ...neked sem lesz jobb ha nem szakítanak..ha meg szereti a pasiját akkor meg szerintem nincs miről beszélni..mert ha szeretek valakit nem csalom meg legalább is szerintem :)
17/L
Üdv Kérdező!
1. Az írásodon javíts, tudom, hogy az internet nem nyelvtanóra, de a tiéd már durva.
2. Más nőjét ne próbáld elcsábítani.
3. Ha a lány mással van és boldog és szereti, akkor nem fog veled összejönni, ha mégis, akkor nem bíznék meg benne
hiszen akkor neki ennyit jelent a 'szerelem'.
4. Gondolom te sem szeretnéd, ha valaki le akarná csapni a kezedről a szerelmedet... jaja tudom, akkor juhj de megvernéd az adott személyt, a csajod meg olvadozna, de biztos, hogy ez a megoldás? Inkább keress olat aki nem foglalt vagy várd meg amíg újra szabad lesz. Addig bulizz meg tanulj vagy dolgozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!