Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, randira hívás bejöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, randira hívás bejöhet előzetes ismerkedés nélkül?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit szeretnék randira hívni, egy boltban dolgozik, pár szót már váltottunk, de sajnos elég forgalmas hely, és nem tudok vele ott beszélgetni. Ezért gondoltam, ráírnék online, hogy lenne-e kedve munka után beülni valahova. Ez így működhet, vagy mindenképp ismerkedjek / beszélgessek vele többet online, mielőtt randira hívnám?
2022. jan. 21. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha fel fog ismerni facen, akkor működhet is akár
2022. jan. 21. 21:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Remélem, mert a fél fejem maszkban volt minden alkalommal, amikor ott vásároltam :D
2022. jan. 21. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát én azért jobban örülnék előtte egy kis online beszélgetésnek.

Lehet, hogy nem is vagy neki szimpi, én nem biztos, hogy ilyen emberrel tölteném a szabadidőmet

2022. jan. 21. 21:57
 4/9 A kérdező kommentje:
De akkor nemet mond a randi felkérésre nyilván valóan :)
2022. jan. 21. 22:13
 5/9 anonim ***** válasza:

És az jobb ha a randin utasít vissza? :D

Ha nem vagy szimpi az így is úgy is kiderül

2022. jan. 21. 22:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem jobb, ha nem lesz következő randi, minthogy esélyt se adjon, mert online nem vagyok szimpi. De kinek mi :)
2022. jan. 21. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Legyen igazad, én csak magamból indultam ki.

Aki nekem online nem szimpi, az személyesen sem az, ugyanígy fordítva

2022. jan. 22. 00:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden azon múlik, hogy külsőre tetszel-e neki.
2022. jan. 22. 07:36
 9/9 anonim ***** válasza:

"pár szót már váltottunk"

Váltsatok még egy pár szót.

2022. jan. 23. 10:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!