Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék budapesti nőkkel?
Múltkor Mátészalkán láttam egyet.
Igaz az nem Budapesti volt. Meg talán nem is nő?
Könyvtárban, kiállításon stb.
Nem mintha egy buliban nem lehetnének normális nők. Sokban rajtad áll, kinél/hol/hogyan próbálkozol. Olyat fogsz találni. (A saját tudatalattid játszik a tudatos lényeddel ilyenkor. Tudatosan egyfajta lányt szeretnél, de mégis egy másik félét találsz vonzónak állandóan, és őket cserkészed be. Van ilyen. Ez csak azt mutatja, valami dolgod van a beképzeltekkel. Valamit még meg kell tanulnod, mielőtt továbbléphetsz.) :)
Mondjuk ha rendes, aranyos normális lányt akarsz, lehet hogy nem egy rakat részeg ember között kéne keresned :) Nézelődj el másfelé is, nem csak buliban lehet ismerkedni. Képzeld, én halottam már olyanról is, hogy metrón ismerkedtek meg! Sőt, olyanról is, hogy a lány megkérdezett egy úticélt egy sráctól, aztán végül megismerkedtek, amíg a srác odakísérte.
Az élet számtalan lehetőséget ad, csak keress, és használd ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!