Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aggódnom kellene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés

Randizni fogok egy fiúval, akivel 3 éve nem láttuk egymást. Ő még vékonyan ismert meg. Különböző okok miatt elég sokat híztam, de már próbálok tenni ellene. Szerintetek aggódnom kellene a találkozó miatt?

Úgy vagyok vele, hogy ha valakinek nem kellek kövéren, akkor vékonyan se, csak nem akarom, hogy gázos legyen a helyzet.

2022. jan. 17. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Látott rólad friss képeket fb-on vagy bárhol? Ha igen, akkor nincs miért aggódnod, ha nem, akkor ebből lehet kellemetlen helyzet.
2022. jan. 17. 20:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát mond meg neki hogy felszedtél pár kg....
2022. jan. 17. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem elég álszentre sikerült a legutolsó bekezdés, főleg, ha esetleg még "így is maradsz", mert nem tudsz majd lefogyni.

Csinálj valahol egy teljes alakos képet valami program közben, és küldd el azt a képet a pasinak.De látszódjon rajta, hogy hogy nézel ki a valóságban.Aztán majd látod mit reagál, vagy hogy egyáltalán zavarja-e a dolog.

2022. jan. 17. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 Úgy értem, hogy ne a súlyodra legyen kihegyezve a kép, hanem mintha mutatni akarnál neki valamit.Pl. állatkertben voltam tegnap, csináltam képet: kép.
2022. jan. 17. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért a testalkat elég sokat számít. Nekem nem tetszik az aputest vagy a kövérség, így ha valaki ilyen, nálam kiesett akkor is, ha jó arc. Inkább tudja előre a srác, mire számítson. Ha nem mondod meg neki hogy dagi vagy, az tipik randiátverés. Mint amikor a harmincas helyett "véletlen" egy negyvenes ember jelenik meg...
2022. jan. 17. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért a sokat az mit jelent? 5-mèg ha magasabb vagy 10 kg is elmegy de ha ettől több nos az már lehet túl sok. Néha valaki 20 kg plusszal egy teljesen más ember… saját csaladtagom kapcsán is tudom/láttam
2022. jan. 17. 21:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Kb. plusz 10 kg-ról beszélhetünk az akkori súlyomhoz képes, akkor viszont nagyon vékony voltam már a család szerint. Homokóra alakom van.

Meg kellene említenem neki, de még csak hasonló téma nem is jött szóba. Illetve nem úgy ismerem, hogy bunkó lenne ha esetleg ott szembesülne vele. Lehet csak én aggódom túl.

2022. jan. 17. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Látott mar képeket rólad?
2022. jan. 18. 05:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kell aggódnod. Ha a másik bármit nem fogad el Veled kapcsolatban, akkor keressél egy olyat, aki elfogad úgy, ahogy vagy.
2022. jan. 18. 07:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Te láttál róla mostani képet?
2022. jan. 18. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!