Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most alszom először a srácnál, de tartok a helyzettől a mosdóhasználat miatt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Oké, tudom, hogy ciki, meg gyerekes, hogy emiatt aggódom, de már egy ideje dumálunk meg találkozgatunk, most fogok nála először aludni, és engem a leginkább a nagyvécézés aggaszt. Nekem ez reggelente úgy szokott kinézni, hogy amint eszek, vagy iszom egy kávét, már megyek is vécére, és nem volt még párkapcsolatom, hogy ez probléma lenne. Nem nagyon szeretnék náluk ilyesmit csinálni, de hazaugrani sem opció. Annyira azért még nem vagyunk olyanban, hogy ezt vele meg merném beszélni, de eléggé szorongok emiatt. Ti voltatok már ilyen helyzetben?2022. jan. 16. 19:49
11/25 anonim válasza:
És az életed hátralevő részében szorongani fogsz emiatt? Ne parázz, senkit nem fog érdekelni. Az első után megtörik a jég.
Mondhatnám úgy is hogy : szard le!
12/25 anonim válasza:
Légfrissítő sprayről hallottál?
Ajánlom a DM saját márkás cuccát. Azt, ami direkt budi használat után való.
13/25 anonim válasza:
Ne aggódj miatta! Emberi dolog. Hidd el, nem fog ezen fennakadni!
14/25 anonim válasza:
15/25 anonim válasza:
Hát figyelj... előző barátnőmet amikor megismertem éppen lakás-átlakításban volt. 2 szoba + konyha + fürdőszoba volt a lakása. A csavar az, hogy a WC ajtó hiányzott... Valahogy mégis megoldottuk. Emberi szükséglet, nem ciki. Én annyira figyeltem, hogy minél gyorsabban húzzam le.
19/25 Dzsoki válasza:
Bocs,rossz gombot nyomtam.Szóval,add össze az írásokat!Vagyis,emberek vagyunk,használj légfrissítőt!Egyébként,én is jártam már így és nálunk,otthon is előfordult.
20/25 anonim válasza:
Engem őszintén megdöbbent, mennyi nőnek probléma ez.
Esetleg ha csak akkor lenne ottalvás, amikor már van olyan bizalmi kapcsolat, hogy egyszerűen már nem szorongtok emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!