Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nő vagy a férfi fizessen első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő vagy a férfi fizessen első randin?

Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 16:09
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%

29.

"nem nézem mennyi, nem számolgatok"

Ezért vernek át. És ezért vernek át mindenki mást is, mert az emberek hülyék és a "keménykedés" felülírja a matematikát is, holott érezhető, hogy át vagy verve. Mindennek van egy ára, amit megéri kifizetni, de nem annak dupláját-tripláját, hogy a tulaj nagyot nyaralhasson idén is.

Meg kell találni azt a kevés vendéglátási egységet, ami nem a lehúzásból él. Nehéz, de lehetséges, eddig 3 helyről tudok, ahol normálisak. Természetesen egy sem a fővárosban van. Ott "alap" az átverés. A másik ilyen hely a Balaton környéke.

2022. jan. 16. 17:10
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
De én nem a vendéglátásról beszélek. Ha bemegyek egy helyre, tudom mire számíthatok. Arról beszéltem, hogy nem garasoskodok, ha egy csajjal randizok. Ettől lennék átbaszva? Egy étterem által? Nem is nagyon értem hogy jön ez ide… A mostani barátnőmet is meghívtam az elején, nyilvánvaló volt. Mióta kapcsolatban vagyunk, ez már lazább, mikor ki fizet, nincs túlagyalva.
2022. jan. 16. 17:15
 33/43 anonim ***** válasza:
71%
Az első randin nem fogom felajánlani, hogy fizetek! Viszont az első randin egy kávénál többet sosem fogyasztok. Ha a kapcsolat kialakult, akkor természetesen hozzájárulok az anayagiakhoz.
2022. jan. 16. 17:16
 34/43 anonim ***** válasza:
80%

III.Edricus Anxious

Még mindig várom, hogy mikor randiztál utoljára! Az év is megfelel.

2022. jan. 16. 17:22
 35/43 anonim ***** válasza:
57%

32.

Én elvből nem megyek olyan helyre, ahol pofátlan a tulaj. Max egyszer, aztán soha többé. Olyan helyre sem ahol már elehet hallottam az ottani árakról (szarbáksz) vagy undorodom az ottani szagoktól (mekdonálc, ahol általában emberi fekália szaga van az olajnak - undorodom tőle, vagyis sosem megyek be)

Itt a vidéki városban jobb, mert itt olyan kajálda van, ahol már ismernek középsuli óta, és oda jártunk kajálni amikor még kisebb volt és akkor is tisztességes árak voltak és ma is. Az adagok nagyok, nem felvizezett szart adnak "kávé" néven, hanem hatalmas tejeskávét, kérésre fagyival, kávészemmekkel, tejszínhabbal meg ilyesmikkel. Ez az igazi, nem a szarbáksz meg a "macska már egyszer megette" kávé félmillióért.

A másik kedvencem az egyik sulim településén volt, lényegében egy kis büfé, ahol mindig a tyúkanyó-jellemű Vera néni vagy a mindig kedélyes "Feri bá" (ők házaspár) voltak szolgálatban. Igaz nagy választék nem volt, de az elég jó volt, főleg suli után amíg vártunk a vonatra. Mennyi szép emlék.

A harmadik hely amit kedveltem, de már nincs az a helyi görög kajálda, fair árak, és tipikus bajuszos görög a pult mögött vagy a lánya, aki az a tipikus "menőarc" volt kvázi gyerekként a motoros haverjaival meg ilyenek. Most persze a kínaiak vannak már a helyén, tipikus "ezeröcá" hajlongás és pofátlan árak úgy, hogy tudom, hogy mennyire olcsón szerzik be az élelmiszert.

Hol van már ez a világ? Miért kell kötelezően uralkodnia a lehúzásnak, a személytelen-lélektelen nagyvárosi világnak?

2022. jan. 16. 17:24
 36/43 anonim ***** válasza:
57%

34

Nem nevezem randinak, mert kínos, de első találkozóim az alábbi években voltak:

2013, 2015 és 2019 nyár. 2019 nyár volt az utolsó vidám időszak, akkor még "világ volt a világ" és nem ez a fos, amit ránk kényszerítettek.

De ritkán ismerek meg olyat akivel kb. kedvelnénk egymást, a legtöbb embert utálom.

2022. jan. 16. 17:27
 37/43 anonim ***** válasza:
84%
Követeljétek meg férfitársaim, hogy a nö fizessen! (Aztán küldjétel el nekem a lány telefonszámát, mint kevésbé elönyös külsejü talán kapok egy esélyt nála ha normálisan és gálánsan megvendégelem , ahogy az normális.)
2022. jan. 16. 18:36
 38/43 anonim ***** válasza:
Már megint elbasztad anyád nyugdíját? Zavard el az öregasszonyt melózni.
2022. jan. 17. 00:46
 39/43 anonim ***** válasza:

37

Amikor valaki ebben már azt látja, hogy ő a gáláns lovag... Kitüntetés nem kellene?

2022. jan. 17. 01:51
 40/43 anonim ***** válasza:
0%
A nő. Egyenjogúság van, bár a muffoknak ez a része nem tetszik de attól még igaz.
2022. jan. 17. 08:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!