Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fontos nektek tudni hogy a párotoknak, udvarlótoknak hány kapcsolata volt előttetek?
Nem. Egyszerűen csak nem érdekel. Ha mesél valamit amiben benne van az ex (v valamelyik ex) nem akadok ki, normális dolog hogy egy felnőtt embernek volt már dolga nővel, ilyen v olyan. Nem kapok idegrohamot, nem zavar.
De ha nem mesél, azt is tiszteletben tartom.
Igen.
Mert mindenről beszélgettünk már az évek alatt, mióta együtt vagyunk, erről is és úgy gondolom, attól fejlődik a kapcsolat, hogy tudsz a másikról minél többet és megérted, hogy jutott el az életében odáig, ahonnan közös a múlt is.
Másrészt máshogy kezelem, ha valaki tapasztalatlan és máshogy, ha más típus. A férfiakkal ellentétben nem vonok le ebből messzemenő következtetéseket, sem ítéleteket, de szeretek tudni minél többet a páromról. Mégis csak az az ember, akivel együtt élek, kelek, fekszem, fontos nekem a transzparencia.
#4 Én úgy vagyok vele hogy ez magánügy és a másiknak semmi köze hozzá. Nem vagyok gyerek, a barátnő pedig nem az anyám hogy vallatás elé állítson. Nem azt mondom hogy semmit nem akarok elárulni a múltamról, de vannak dolgok amik nem is értem miért érdekelne egy nőt. Nem úgy van hogy a jelen, és a jovő a fontos?
Ettől függetlenül tiszteletben tartom a véleményed.
5
Én meg úgy vagyok vele, hogy a magánéletemben nem vergődök arra, hogy mi magánügy vagy sem. Akivel össze akarom idővel kötni az életem és esetleg leélni azt, azzal nekem ne haragudj, de nincs magánügyem, mert ő a magánügyem. Hogy akar valaki úgy társat, hogy elszigeteli magát tőle és határokat húz. Az ember gyerekeinek az apja, az, akivel közösen felhúzol egy otthont és elkezdesz egy életet, olyan mélyen a magánéleted része, ahol a szarkupac exeid sosem jártak, mi az istennek akarnád akkor pont előle titkolni őket? Vagy elfogadja, hogy az volt, ami vagy minek engeded az ágyadba, otthonodba, életedbe?
#6 Az ember a nap végén csak magára számíthat. A párod pedig nem az édesanyád aki 100% szeretni fog feltételek nélkül, és ki fog melletted álni élete végéig. Egy nap lehet hogy a legnagyobb ellenséged lesz, vagy csak szimplán a hátad közepére se fogod kívánni, amire rengeteg példa van a világon.
Erre nem gondoltál?
Nem azt mondom hogy negatívan kell hozzáállni, de egy férfi soha nem nyílhat meg a nője mellett 100% ha jót akar magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!