Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, fontos nektek tudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fontos nektek tudni hogy a párotoknak, udvarlótoknak hány kapcsolata volt előttetek?

Figyelt kérdés
Ha igen miért?

2022. jan. 16. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább nem akarom tudni. A hímk*rvák úgyis felismerhetőek, amúgy meg jobb nekem, ha nem tudom, kivel mi volt.
2022. jan. 16. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Nem. Egyszerűen csak nem érdekel. Ha mesél valamit amiben benne van az ex (v valamelyik ex) nem akadok ki, normális dolog hogy egy felnőtt embernek volt már dolga nővel, ilyen v olyan. Nem kapok idegrohamot, nem zavar.

De ha nem mesél, azt is tiszteletben tartom.

2022. jan. 16. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Azt akarom tudni, hogy kire szavazott.
2022. jan. 16. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Mert mindenről beszélgettünk már az évek alatt, mióta együtt vagyunk, erről is és úgy gondolom, attól fejlődik a kapcsolat, hogy tudsz a másikról minél többet és megérted, hogy jutott el az életében odáig, ahonnan közös a múlt is.

Másrészt máshogy kezelem, ha valaki tapasztalatlan és máshogy, ha más típus. A férfiakkal ellentétben nem vonok le ebből messzemenő következtetéseket, sem ítéleteket, de szeretek tudni minél többet a páromról. Mégis csak az az ember, akivel együtt élek, kelek, fekszem, fontos nekem a transzparencia.

2022. jan. 16. 14:45
 5/7 A kérdező kommentje:

#4 Én úgy vagyok vele hogy ez magánügy és a másiknak semmi köze hozzá. Nem vagyok gyerek, a barátnő pedig nem az anyám hogy vallatás elé állítson. Nem azt mondom hogy semmit nem akarok elárulni a múltamról, de vannak dolgok amik nem is értem miért érdekelne egy nőt. Nem úgy van hogy a jelen, és a jovő a fontos?

Ettől függetlenül tiszteletben tartom a véleményed.

2022. jan. 16. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5

Én meg úgy vagyok vele, hogy a magánéletemben nem vergődök arra, hogy mi magánügy vagy sem. Akivel össze akarom idővel kötni az életem és esetleg leélni azt, azzal nekem ne haragudj, de nincs magánügyem, mert ő a magánügyem. Hogy akar valaki úgy társat, hogy elszigeteli magát tőle és határokat húz. Az ember gyerekeinek az apja, az, akivel közösen felhúzol egy otthont és elkezdesz egy életet, olyan mélyen a magánéleted része, ahol a szarkupac exeid sosem jártak, mi az istennek akarnád akkor pont előle titkolni őket? Vagy elfogadja, hogy az volt, ami vagy minek engeded az ágyadba, otthonodba, életedbe?

2022. jan. 16. 15:12
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 Az ember a nap végén csak magára számíthat. A párod pedig nem az édesanyád aki 100% szeretni fog feltételek nélkül, és ki fog melletted álni élete végéig. Egy nap lehet hogy a legnagyobb ellenséged lesz, vagy csak szimplán a hátad közepére se fogod kívánni, amire rengeteg példa van a világon.

Erre nem gondoltál?

Nem azt mondom hogy negatívan kell hozzáállni, de egy férfi soha nem nyílhat meg a nője mellett 100% ha jót akar magának.

2022. jan. 16. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!