Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jön össze egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze egy kapcsolat párkapcsolat sem az életemben ?

Figyelt kérdés

Sajna nem vagyok jóképű se izgalmas pasi.

Röviden ez a két ok leginkább ami miatt nincs évek óta párkapcsolatom.

Oda megyek ahhoz aki tetszik nekem ezzel nincs baj.

El is hívom egy üdítőre vagy kávéra, ha persze előtte meg van a szemkontaktus minimum!

Viszont sosem találok normális témát ami érdekelhetné épp az adott nőt.

Meg lehet hogy kiégtem szinte a kezdeteknél így 23 évesen ??

2022. jan. 11. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha már elmegy veled kávézni, HA elmegy, akkor nem vagy ronda. Az, hogy nem vagy izgalmas. Hát igen, azon kellene dolgozni. Te se szeretnél egy szobanővény barátnőt, aki csak ül melletted nem?
2022. jan. 11. 22:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Szóról szóra igazad van!

De ezen hogyan kellene dolgoznom?

Az meg van hogy az önbizalom hiányát miként hogyan kell kezelni,fejleszteni.

Az is meg van hogyan szólítsam le a kiszemeltem Stb.

De hogyan dolgozak azon,hogy hogy ne legyek szobanövény???

2022. jan. 11. 22:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Keresd meg azt ami téged érdekel, abban mélyülj el valamennyire, és ilyenből legyen jo sok xd kb ennyit tudsz tenni ellene, es ez már jó alapot tud szolgáltatni egy beszélgetésnek is, mert végigmehetsz ezeken a témákon, aztán ha van ami őt is érdekli már be is indult.
2022. jan. 11. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
# 1 én szeretnék egy szobanövény barátnőt
2022. jan. 11. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudom könyvből nem lehet tanulni, de az ilyen "társalgás művészete" vagy hasonló könyv hátha segíthet, ezenkívül érdeklődésednek megfelelő csoportokat-fórumokat keress neten, bármit.
2022. jan. 12. 04:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Te magad válaszoltál: mert nem vagy jóképű.
2022. jan. 12. 07:50
 7/8 A kérdező kommentje:

"""Te magad válaszoltál: mert nem vagy jóképű.""

Hát jóképű épp nem vagyok! :) Nem mindenki születhet "Brad Pitt-ként"!

De legalább ápolt vagyok,adok magamra(a külsőmre a belsőmre) és igyekszem magam mindig minden téren fejleszteni. :)

Nem szorulok (egy ideje) önbizalom hiányban sem.

Nincs szorongásom egy nő mellett sem.

Csak szimplán egy kedves mosoly vagy "egy két"("ezt hirtelen nem tudom máshogy megfogalmazni!") tekintett után amikor beszélgetésre kerül sor,nem igazán találok velük közös témát!Ha meg erőltetem a dolgot,akkor meg olyan erőltetett kissé szánalmas is az egész.

2022. jan. 12. 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Az ápoltság nem ér semmit. Jól kell kinézni, ez a csajozás kulcsa. Ha nem vagy megáldva előnyös genetikával, soha egy nő sem lesz szerelmes beléd.
2022. jan. 12. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!