Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, minden klappolt a randikon, megvolt az első csók is. De a probléma ott kezdődik, hogy nem igazán érzem magam úgy "szerelmesnek" mint ahogy sokan mondták, hogy milyen.

Nagyon szeretek vele időt tölteni, mindig várom a következő találkozást/hívást ha még csak írásban beszélgetni még azt is. Vonzódom is hozzá eléggé.

Még nem volt párkapcsolatom 21F.

2022. jan. 10. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ahhoz, hogy a szerelem kialakuljon és az a fajta határtalan szeretet, amiről te képzelődsz, idő kell. Persze van, hogy sok idő után sem fog ez jönni, valószínű akkor nem ő az igazi számodra.

Szerintem még alakulni fog köztetek a dolog, ne stresszelj rá semmire, főleg, hogy még soha nem volt kapcsolatod.

Mióta ismered ezt a lányt?

2022. jan. 10. 00:11
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Mert mindenki a testi kötődéstől várja a szerelmet, pedig a lelki ráhangolódás fontosabb.
2022. jan. 10. 00:33
 3/4 anonim ***** válasza:
96%

Nincs olyan, hogy úgy szerelmesnek lenni...

Van akinek első látásra sikerül, nagyon ritka, a legtöbb embernek idő kell hozzá. Minden, amit leírtál, az azt mutatja, hogy ebből bármi lehet, akár a mindent elsöprő szerelem is.

2022. jan. 10. 00:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amíg nem ismeritek meg egymást jobban, nem beszélhetünk igazi szerelemről. Az nagyon jó, hogy szerettek egymás társaságában lenni és vonzódsz hozzá. Egy friss ismeretségben ennél több nem is kell. Ismerkedjetek tovább, találkozgassatok, és ha úgy van hidd el a szerelem is megérkezik a kapcsolatba 😀
2022. jan. 10. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!