Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csütörtökön beszéltük, hogy ma randizunk. Azóta nem jelentkezik a fiú. Felejtős?
Tinderen bedzéltünk. De tegnap meg ma semmit se jelentkezett.
Korábban én is kezdeményeztem a beszélgetést, nem csak egyirányú a dolog.
De konkrét randira ő mondta hogy menjünk, azóta semmit nem írt
5-ös vagyok, én is randiztam már Tinderről.
FÉRFI vagyok. Pár nap után elhívtam a nőt, fizettem a részét. Te egy kisfiúval ismerkedsz.
Szerintem ne írj. Bár az nem derült ki, hogy a randi időpontja letelt-e és semmit nem ír, mert akkor egyértelmű tiltás.
Ha meg nem, azt döntsd el te. Én fordított esetben megkérdezném, akkor tuti lesz-e randi, ha nem ír, akkor meg nem megyek el.
Nekem is volt ilyen tinderes pasim, ezerrel nyomult, még a gyerekeiről is küldôtt képet ( lehet nem is az övé volt??).
Találka elött két nappal eltünt.
És válaszolt?
Amúgy kísérletiesen hasonló történt velem is pár hónapja. Engem is elhívott randira, szerdán vagy csütörtökön, aztán a randi napján felszívódott, sőt.. még válaszolni sem méltóztatott az üzenetemre. Nem egy futár véletlen ez a srác?😅
"Írtam neki. Nem a randi miatt"
Miért nem? Csak a lényegről nem akarsz beszélni?
Én azt írtam volna: Kár, hogy már csak 2 óra van hátra a mai napból, addig nem érek oda.
Tudom, hogy nem kéne még esélyt adnom, meg várni a magyarázkodását, de tényleg bejön. Nálam nagyon ritka az ilyen.
Megvárom még erre ír-e, vagy felhozza-e a mai napot. Nyilván ha nem, akkor persze elengedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!