Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nézik le azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le azokat a férfiakat akik nem szexelnek?

Figyelt kérdés
Az szex az valami értékmérő a társadalmunkban a férfiak esetében?
2022. jan. 7. 21:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
Igen, sajnos. Ebben is látszik, hogy bizonyos értelemben ma is állatok vagyunk. Sokan abból indulnak ki, hogy egy egészséges, értelmes felnőtt férfinak nem jelent gondot szexre felszednie egy nőt. Egyeseknek valóban nem az, de attól még sokaknak nem. Az már persze a sok IQ-nullát nem érdekli.
2022. jan. 7. 21:23
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

:DDDD lol nem

Én azokat a "ferfiakat" (himr*bancokat) nézem le, akik mindig mással szexelnek:)

Nem véletlen megyek a szűz fiúkra

2022. jan. 7. 21:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
És ezt mégis miből gondolod? Ki a fene kérdezi tőled, hogy mikor szexeltél utoljára? Tőlem nem szokták kérdezgetni.
2022. jan. 7. 21:25
 4/14 anonim ***** válasza:
63%

Mert mindig kell valami ami alapján lelehet nézni a többieket. Indokot milliót lehet találni, a szex az egyik kedvenc, mert az a többségnek általában összejön így lenézhető az a kisebbség akiknek vagy nem, vagy nem is akarják ("Ollan nincsen is, csak aztat monggyák, me nem megyen a dolog!")

Pl. láttam már analfabéta kisebbséget azzal hencegni, hogy ő mennyi csajt "kúrt le" meg ilyenek. Önmagáért beszél a dolog.

2022. jan. 7. 21:27
 5/14 A kérdező kommentje:

3

Azért nagyjából tudják ha benne vagy egy társaságba, közösségbe már egy ideje.

2022. jan. 7. 21:28
 6/14 anonim ***** válasza:
76%

Mert a nőkében nem? Legyen szűz, amikor megismered, de azért szopjon, mint egy profi és legyen bevállalós.

Engem marhára nem érdekel, hogy ki mennyit szexel. Normális lelkületű ember annyit csinálja, amennyi jó neki, nem többet. Szerintem szánalmasak azok az emberek, akiknek "be kell adniuk a derekukat", meg a párjaik is, akik erre ráveszik őket és hisztiznek. Nem kell együtt lenni, ha ennyire nem bírják.

2022. jan. 7. 21:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

6.

Már a Káma-Szútrában leírják, hogy az azonos libidójú embereknek érdemes együtt lenniük. Azóta is próbál dacolni sok ember ezzel, a másik meg, hogy honnan lehet ezt tudni előre? Sokan megjátszák magukat, nők felfelé, férfiak lefelé kamuznak általában, de fordítva is igaz, amikor "mit fog szólni, ha nem nyomulok mindennap" srác és a "kevesebbet hozom fel a témát, hogy ne nézzen ribinek" csajszi esete forog fent.

2022. jan. 7. 21:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja senki mennyit szexelek, kiváncsi vagyok lenéztek-e.
2022. jan. 7. 21:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#5 nem nem tudják. 5 éve dolgozom ugyanazokkal, fogalmuk sincs a magánéletemről.. azt se tudják, hogy van e párom vagy sincs.
2022. jan. 7. 21:37
 10/14 anonim ***** válasza:

8.

A többség enélkül is dönt. Nem vagy szimpi? Akkor nő esetén "bacatlan pitsa" leszel vagy "nagyképű k rva", férfi esetében lúzer, nyomi (újabban incel is)

2022. jan. 7. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!