Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is megdöbbent, hogy a törékeny, érzelmes és romantikus nők erős és érzelmileg kiegyensúlyozott jóképű srácokat akarnak és nem érzelgős, romantikus, szerelmet vallós, virágot vásárlós típusokat?
19
Rendben, de ha azt elismered, hogy a fizikai vonzódás fontos akkor mi bajod a pontozgatással? Szerinten nem pontozható az, hogy fizikailag ki mennyire vonzó? Szerintem igen, és ebből származik a pontozgatás is. A szinteket pedig többnyire ezek a pontok fogják befolyásolni, hiszen minél magasabb a pontszáma annál vonzóbb, annál magasabb szinten van keresettség tekintetében. Szerintem felesleges nem pontozni, csak önbecsapás lenne a dolog.
Az emberek (a nők főleg) szeretik utólag logikailag megindokolni azokat a döntéseiket amelyeket végérvényben ösztönös alapon hoznak. De a ténykeg magukért beszélnek, a legjóképűbb pasik vannak általában a legszebb nőkkel. Tehát a választás elsősorban külsőn alapszik, a többi majd jön azután, ha jön, de legtöbbször a nő ha megfogott egy jóképű srácot aki nem bánik a legjobban vele csak abban az esetben dobja ki ha kerül egy vele egyenértékűen jóképű és rendesebb srác, egy kevésbő jóképűért nem, akkor inkább elviselni a bántalmazásokat. Ez 100% igazság, hosszú évek megfigyelései támasztják alá családban, baráti körben, munkahelyen stb. Higgy nekem, ilyenek vagytok! :)
" nem esnek hamar szerelembe és ez nagyon tetszik a nőknek, hogy küzdeniük kell értük"
Utoljára tiniként voltam hajlandó pasik kegyeiért küzdeni, mivel nem volt semmi önbizalmam.
20 éves korom környékén jött már el az a pont, hogy nem vagyok hajlandó többé leállni olyan férfival, akinél nem egyértelmű már a legelejétől fogva, hogy komolyat akar és oda van értem.
A párom is hamar belém szeretett. Pedig szerintem nagyon is jóképű.
Ja, és nem minden jóképű srácok rajonganak körül tinikorától fogva, ugyanis ebben a személyiség, népszerűség és a közösség milyensége is sokat számít.
Nálam nincs pontozgatás, bináris rendszer van: tetszik v nem tetszik.
Nem tudom azt értelmezni, hogy valaki 7-es. Velem soha nem volt olyan, hogy fenntartásokkal tetszett valaki. Vagy tetszik, vagy nem.
#21 az exem egy szempillantás alatt dobtam a férjemért, pedig objektíven nézve az exem jobb képű, magasabb, izmosabb volt, mint a férjem. Nyilván tetszett a férjem akkor is, de azért nem volt _annyira_ jóképű, mint az exem, utána nem forognak a lányok az utcán pl meg ilyenek. A különbség köztük első sorban az érzelmi kiegyensúlyozottságban rejlett: az exem egy erőlködő kis görcs volt, megközelítőleg sem volt olyan magabiztos, mint gondolnád, míg a férjem simán nyugodt volt és laza. (mielőtt még eszedbe jutna: anyagilag akkor még kb mindannyian egy szinten álltunk, lévén mind egyetemisták voltunk még csak)
Szóval nem, nem vagyunk (mind?) ilyenek. Nyilván fontos a külső, meg hogy fizikailag is vonzónak lássam a másikat, de miután ez az alap szint megvan, csak azért nem fogok egy alapból jól működő kapcsolatot felrúgni, mert a másik még jobban néz ki.
Meg külső szemlélőként te ugyan honnan tudhatnád, pontosan mi vezetett oda a nőben, hogy lecserélje a párját?
"nem esnek hamar szerelembe"
És ez miért baj? Elég lelombozó mikor valaki 1 hét után csöpögős szerelmet vall, nem is hihető, és pont az ilyenek esnek szerelembe két havonta másba.
"Rendben, de ha azt elismered, hogy a fizikai vonzódás fontos akkor mi bajod a pontozgatással?"
Semmi, csak szánalmas, ahogy én átmentem már egy bizonyos fokú személyiségfejlődésen, pár sz.ar kapcsolaton/ismerkedésen, most pedig lassan 9 éve vagyok benne egy jól működő kapcsolatban, és akkor jön egy hozzád hasonló buta majom, aki elkezdi fejtegetni, hogy így 6-os, úgy 8-as, ki cserélne le kit, stb.
"A szinteket pedig többnyire ezek a pontok fogják befolyásolni, hiszen minél magasabb a pontszáma annál vonzóbb, annál magasabb szinten van keresettség tekintetében."
Van egy rakás nő, aki szerint Vin Diesel mondjuk 9 pont. Szerintem 4-es, és soha nem állnék le olyasmi külsejű pasival, mert nem tetszik.
A párom meg lehet, hogy nekem 9, de pontosan tudom, hogy vannak nők, akiknek egyáltalán nem tetszik, míg másoknak meg igen.
Szóval ha pontozok is, az csak a saját ízlésemet mutatja meg, másokét nem. Persze van olyan, aki sokmindenkinek bejön, de ha pont annak nem, akinek udvarolni akar, akkor feldughatja.
" Tehát a választás elsősorban külsőn alapszik, a többi majd jön azután, ha jön, de legtöbbször a nő ha megfogott egy jóképű srácot aki nem bánik a legjobban vele csak abban az esetben dobja ki ha kerül egy vele egyenértékűen jóképű és rendesebb srác, egy kevésbő jóképűért nem, akkor inkább elviselni a bántalmazásokat."
A bántalmazást ne keverd ide szerintem, mert onnantól nemcsak buta vagy, hanem kártékony és szemét is.
Ha valaki bántalmazó kapcsolatban van, annak nem az az oka, hogy olyan jóképű a pasi, hogy akkor úgy tűnik, hogy megéri elviselni. Annak, hogy ha valaki áldozattá válik és benne is marad a helyzetben, komplex pszichológiai okai vannak. Másrészt pedig, nem jóképű ember is lehet bántalmazó ugyanúgy.
Ennyi kitérő most elég erről.
Visszatérve az eredeti vonalra: Olyan férfival nem jönnék össze, aki nem vonz szexuálisan semennyire sem, ennek pedig része a külső. Azok között pedig, akikhez már vonzódni tudok, vannak nagyon és kevésbé jóképűek. Simán választottam volna kevésbé jóképűt, ha a személyiségünk jobban passzol vele.
"Higgy nekem, ilyenek vagytok! :)"
Aha, viccnek jó volt.
" De a ténykeg magukért beszélnek, a legjóképűbb pasik vannak általában a legszebb nőkkel."
És? Mi ezzel a gondod? Ja, értem! Te a nők szemére veted, hogy miért akarnak jóképű pasit, miközben te ugyanazt akarod, rondán jó nőt kapni.
28
Nem vetem a szemükre, csak ismerjék bár be sallangok nélkül, hogy csakis az számít elsősorban. A személyiségnek rengeteg fajtája van és meg lehet szokni a másikat, meg lehet szeretni sokféle személyiséget, de külsőt csak egyfélét, ezért meg a szelekció tulajdonképpen külső alapján, mert azt nem lehet megszokni, nem lehet megszeretni a belsővel ellentétben. Ha nem sorozatgyilkos a pasi akkor a belsője szinte teljesen mindegy milyen. A jóképű pasik amúgysem fejletlenek szociálisan, nincsenek komplexusaik stb ezért végérvényben ha a külsejével megfogott akkor már nem tudja elrontani. Sőt, még sorozatgyilkosoknak is voltak nőik rendesen, tehát az is azt bizonyítja, hogy nem nagyon lehet elrontani, ha külsőre bejössz egy nőnek. A nő meg tud szeretni egy jóképű extrovertáltat de introvertáltat is. Egy jóképű komolykodóst vagy viccelődöst is. Egy jóképű keményfiút vagy cuki srácot is. A belső e tekintetben lényegtelen, a külsőn van a lényeg, ha a srác jóképű a nő még a mentális betegségeket is tolerálja neki, depressziót, pánikot stb. Ezek valós tényeg valós megfigyelésen alapulók.
28
Egyébkét honnan tudod, hogy ronda vagyok? Látod ez is azt bizonyítja amit írok. Egy jóképű srác még véleményed szerint sem írna olyanokat mint én.
Tehát a lelki kiegyensúlyozottságnak, határozottságnak a jóképűséghez van elsősorban köze és nem máshoz, most bizonyítottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!