Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit gyerekkorom óta ismerek. Mostmár rég elmúltam 18. Régen is tetszett, de most egyre jobban. Ha mással beszélget belesző a beszélgetésbe, ha hozzá beszélek közelebb jön, ha elköszönünk kacsint rám. Én persze nagyon igyekszem tudatni vele, hogy nekem tetszik. Vajon tetszhetek neki,vagy csak közvetlen a régi ismeretségre való tekintettel ilyen?
2022. jan. 6. 09:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tetszhetsz, de ez nem jelent mindent. Ha egyéb közeledési szándék nincs, akkor lépj tovább.
2022. jan. 6. 09:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom és vélemenyem, hogy mindaddig amíg konkrét közeledési szándék vagy lépés nincs, addig teljesen mindegy.

Félreértés ne essék, nyilván én is örülök ha látom valakinek, hogy tetszem neki, főképp ha ez részemről is megvan.

De sokáig túl nagy jelentőséget tulajdonítottam ennek. A tetszés, szemezés, flörtölés stb tök jó, csak ameddig nem hív el, nem randiztok addig ez csak ennyi és nem több. És nem mindig lesz több.

Most se vagyok idős, de fiatalabb koromban azt hittem, ha tetszem valakinek, látom valakin hogy bejövök neki (és esetleg szingli is) akkor onnantól kezdve egyenes út.

Csakhogy az élet ennél árnyaltabb. Amíg nem lép valaki és nem juttok el legalább egy találkáig vagy egy csókig vagy valameddig ahonnan már lehetne haladni (helyzetfüggő), addig nem sokat jelent.

2022. jan. 6. 12:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!