Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Várnál egy emberre, ha csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várnál egy emberre, ha csak fél év múlva randizna veled?

Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 17:39
A kérdező szavazást indított:
Ha érdemes, akkor várok rá.
Nem. Annyit nem várnék.
47 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Én ennél kevesebbet se várok. 1 hónapig ment a rizsa, hogy fú ennyire meg annyira akar, jaj de találkozzunk, aztán valamiért mégse sikerült egy hónap alatt egy órácskát összehozni. Na akkor szevasz van! Ha egy férfi ennyire teszetosza szerencsétlen, meg ha minden is fontosabb nálam, akkor nincs harag, de közös jövőnk se.
2022. jan. 4. 17:43
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Miért, addig kivel randizik?
2022. jan. 4. 17:52
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

Én várnék! Nem tudhatjuk az okát.

Rám a párom 4 hònapot várt, mivel beteg voltam és a kòrházat jártam..

2 hònapot feküdtem ebből otthon.

2022. jan. 4. 17:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Ha tudom, hogy van értelme, mert már ismerem annyira, nem egy idegenről van szó, tudom hogy vonzódunk egymáshoz stb akkor igen.

2022. jan. 4. 17:59
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Ezt a kérdést nem biztos hogy ilyen egyszerűen meg lehetne valaszolni.

Nagyon sokmindentől függ; ki az illető, miért nem találkoznak, ismerik e egymást, stb.

2022. jan. 4. 18:14
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Miért, fogyókúrázik, addigra hozza formába magát? Fél év alatt több kapcsolat születhet, és elmúlhat, első randi nem ér ennyit.
2022. jan. 4. 18:16
 7/13 peca1000 ***** válasza:
28%
Max 1 hetet.
2022. jan. 4. 21:02
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Persze, simán. Addig élném az életem, és ha úgy alakul, félév múlva mehet a randi. Nen szeretek sietni amúgy sem.
2022. jan. 4. 21:47
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
Én vártam már így kétszer is, oltári szívás lett a dologból. Ha valaki találkozni akar, az találkozik. Ideiglenes kifogás max. az lehet, ha annyira beteg (gyógyuljon meg), vagy ha Új-Zélandon van (akkor meg jöjjön haza).
2022. jan. 5. 01:27
 10/13 FoxtrotLidérc ***** válasza:
79%
Nem várnék. Nem várok másokra ennyit, mert elszalad mellettem az életem. Nekem is csak ez az egy van. :)))
2022. jan. 5. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!